Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Tenerife for kun 3.199,-


1 uge på Tenerife for kun 3.199,- per person inkl. fly og godt hotel med pool og super beliggenhed!

Omkring 300 km fra Afrikas kyst ligger den største af de kanariske øer. Tenerife er en smuk, grøn kanarisk ø, der er som skabt til spændende oplevelser for både børn og voksne. Nyd både dejlige sandstrande, fantastiske restauranter og charmerende kanarisk byliv. Tenerife har et helt unikt klima, og tager du en tur rundt i bjerglandskabet, passerer du flere forskellige klimazoner på blot et par timer.

SE TILBUDDET TIL Tenerife HER:
Fra_BillundFra_AalborgFra København
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 31. mar – 7. apr 24 (7 nætter)
Pris3.199,-

 

Aalborg: 31. mar – 7. apr 24 (7 nætter)
Pris3.199,-

 

København: 31. mar – 7. apr 24 (7 nætter)
Pris3.199,-

 


Hotel

Lejligheder med central beliggenhed

Las Floritas ligger utroligt godt og centralt i forhold til både centrum af Playa de las Americás, stranden og den charmerende strandpromenade. Det hyggelige lejlighedshotel er meget populært, især blandt gæster, som gerne vil have nem adgang til feriebyens mange faciliteter, gode restauranter og livlige aftenliv. Rundt om hotellet ligger også mange spændende butikker, barer og restauranter, der kan udforskes. Du har kort afstand til busterminalen, og hvis du gerne vil ud at spille golf i din ferie, ligger golfbanen i Playa de las Americás ikke langt fra hotellet.

Du kan dase på den atmosfærefyldte solterrasse eller svømme i den store swimmingpool, som snor gennem hele lejlighedskomplekset. Børnepoolen er en del af den store pool, og derfor ikke afgrænset. Solsenge ved poolen kan lejes mod tillæg (1€ pr. seng pr. dag), og du kan bestille drikkevarer og snacks i poolbaren (vi gør opmærksom på at poolbaren er lukket om mandagen). Skal det være let, kan du bestille roomservice og få vasket dit tøj (mod betaling).

Sådan bor du
På Las Floritas bor du i enkelt indrettede to-værelses lejligheder med eget bad/toilet og køkken med komfur, køleskab, fryser, ovn, børdrister og elkedel. Lejlighederne har separat soveværelse og mulighed for to sovepladser i stuen, telefon og balkon/terrasse. Du kan også bo i tre-værelses lejligheder. Safebox kan lejes mod gebyr.

2-værelses lejligheder er indrettet til maksimalt to voksne og to børn, og i de tre-værelses kan der maksimalt bo fire voksne og to børn. Du kan også bo alene i to-værelses lejlighed mod tillæg. Nogle to-værelses lejligheder vender mod nord, og alle tre-værelses lejligheder vender mod nord og ligger på 2. sal.

SE MERE HER:
Fra_BillundFra_AalborgFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra København, Billund og Aalborg til Tenerife i marts/april måned!

 

FRA Billund: 31. mar – 7. apr 2024

 

FRA Aalborg: 31. mar – 7. apr 2024

 

FRA København: 31. mar – 7. apr 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365