Vi finder de bedste rejsetilbud

Miami og 1 uges cruise i Caribien med all inclusive for kun 7.252,-


Miami og 1 uges cruise i Caribien med all inclusive drikkepakke for kun 7.252,- per person ved 2 voksne og 2 børn inkl. fly, hotel med pool på Miami Beach, 7 nætters cruise i Caribien med all inclusive og drikkepenge inkluderet

Miami Beach ligger sydligt i Florida og og klimaet er skønt med sol og varme året rundt. En ferie i Miami byder på en farverig kombination af caribiske strande og palmekantede gader med spændende shoppingmuligheder. Nyd også byens mange gode restauranter og livlige natteliv. Kendisfaktoren i Miami Beach er høj, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde solen og hinandens selskab.

Cruiset sejler fra Miami, USA og destinationerne er Puerto Plata, den Dominikanske Republik – San Juan, Puerto Rico og Charlotte Amalie, St. Thomas.

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Fly
Hotel før cruise
Caribien cruise
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig samt at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

Vi har taget udgangspunkt i 2 voksne og 2 børn, men turen kan sagtens bestilles med færre eller flere personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 20. apr 2024
Før cruise
FLY3.359,-
HOTEL806,-
Cruise
CRUISE3.087,-
I ALT7.252,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet før cruiset er 3.224,- for 4 personer i et værelse, hvilket er 806,- per person.

Den samlede pris for cruiset med all inclusive er 12.348,- for 4 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 3.087,- Per person inkl. drikkepenge.

 

Billund: 8. – 20. apr 2024
Før cruise
FLY3.973,-
HOTEL806,-
Cruise
CRUISE3.293,-
I ALT8.072,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet før cruiset er 3.224,- for 4 personer i et værelse, hvilket er 806,- per person.

Den samlede pris for cruiset med all inclusive er 13.171,- for 4 personer i en indvendig kahyt, hvilket er 3.293,- Per person inkl. drikkepenge.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede Seaside All Suites Hotel, der modtager gode bedømmelser af de tidligere gæster og har pool og en god beliggenhed tæt på stranden. Husk at vælge “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den billigste pris på hotellet!

se mere her

CRUISE


Vi har taget udgangspunkt i et 8 dages cruise fra Miami/til Miami på det nye MSC Seascape. Skibet er fra november 2022  og er et stort og flot skib med masser af mulighed for underholdning. Skibets længde er 339 meter og det vejer 170.000 tons. Der er plads til mere end 5.500 passagerer.

Prisen er for en indvendig kahyt, men der er mulighed for at opgradere til en udvendig kahyt, balkon eller suite.

Vi har taget udgangspunkt i helpension + tilkøb af all inclusive drikkepakken.

SE MERE HER


Indtryk


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra Billund og København til Miami. Der findes mange alternative datoer til samme billige priser.

Fra københavn: 8. – 20. apr 2024

 

Fra Billund: 8. – 20. apr 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Miami: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er dyrt at parkere på Miami Beach, så det kan være en god ide at tage offentlig transport eller taxa. Ønsker du at komme rundt og bl.a se everglades, så kan det være en god ide at leje en bil. Den kan du finde her:

SE mere HER:

 

 


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365