Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skiathos for kun 2.630,-


1 uge på Skiathos for kun 2.630,- per person inkl. fly og godt hotel med pool!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til kælenavnet “The Aegean Paradise”.

 

SE det gode tilbud til skiathos HER:


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. maj – 1. jun 24
v/2 personer2.630,-


Hotel

Hotel Nicholas er en charmerende lejlighedskompleks, indhyllet i frodige omgivelser og omgivet af en smuk, blomstrende have. Midt i dette idylliske miljø finder du en forfriskende pool og en hyggelig poolbar, der serverer enkle, velsmagende retter. En gang om ugen kan gæsterne se frem til en BBQ-aften med græsk tema, en uforglemmelig ferieoplevelse.

Nicholas er det perfekte valg for dem, der søger en afslappende og hyggelig atmosfære. Hotellets område prydes af forskellige frugttræer, der tilføjer til den naturskønne skønhed. Et lille, men velplejet poolområde byder på solstole og parasoller til gæsternes komfort, mens poolbaren tilbyder forfriskninger og lækre småretter.

Gratis wifi er tilgængeligt ved poolområdet, og selvom hotellet ikke har en traditionel reception, bor ejeren på stedet og er til rådighed for gæsternes behov. Niveauforskelle og trapper kan ses rundt omkring på hotelområdet, og en stejl bakke fører op til hotellet. For at nå stranden skal vejen krydses. Ved ankomst og afrejse stopper transferbussen cirka 150 meter fra hotellet, og bagagen transporteres separat af hensyn til tilgængeligheden. Trafikken i området kan være lidt forstyrrende for nogle, men det ændrer ikke på det charmerende og hyggelige ophold, som Hotel Nicholas tilbyder.

 

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Skiathos:

FRA københavn: 25. maj – 1. jun 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skiathos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365