Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 2.998,-


1 uge på Karpathos for kun 2.998,- per person inkl. fly og lækkert 3-stjernet hotel med pool og gåafstand til stranden!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

SE TILBUDDET til Karpathos HER:
Fra_BillundFra København

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Den billigste rejse fra Billund er udsolgt. Vi har derfor erstattet den med næstbilligste dato.


Bemærk: Apollo angiver den samlede pris for alle rejsende! – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 23. – 30. jun 24 (7 nætter)
Pris2.998,-

 

København: 30. maj – 6. jun 24 (7 nætter)
Pris3.975,-


Hotel

På Karpathos finder du hotellet Atlantis, der ligger med bekvem adgang til stranden samt en række dejlige restauranter og butikker lige ved siden af. Hotellet byder på et fortryllende poolområde og en morgenmadsrestaurant med en fantastisk udsigt over havet. De fleste værelser har en balkon, der enten vender ud mod poolen eller havet, hvilket er et populært træk blandt vores gæster.

Atlantis er et charmerende hotel, ideelt placeret i hjertet af Karpathos by, hvor du finder et væld af spisesteder, barer, shoppingmuligheder og banker inden for gåafstand. Hotellets poolområde er nyrenoveret og tilbyder komfortable liggestole og parasoller, og morgenmadsrestauranten er et perfekt sted at starte dagen med en uforglemmelig udsigt. Der er også tv i receptionsområdet, og gæsterne kan nyde gratis wifi på hele hotellet, selvom receptionen har begrænsede åbningstider.

Ved ankomst og afrejse stopper bussen ca. 150 meter fra hotellet, og der er ingen bagagetransport til rådighed. Det skal bemærkes, at der er et torv ved siden af hotellet, hvor støj kan være til gene, og der er gennemkørselstrafik.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Karpathos:

 

FRA Billund: 23. – 30. jun 2024

 

FRA københavn: 30. maj – 6. jun 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Karpathos. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365