Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Sofia for kun 838,-


Forlænget weekend i Sofia for kun 838,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Sofia bringer det bedste fra Østeuropa helt tæt på. Bulgariens hovedstad er en kosmopolitisk europæisk storby, som forener moderne bygninger og livsstil med tidligere tiders autentiske sovjetiske arkitektur. Nyd de mange restauranter, seværdigheder og butikker til priser, der hører til blandt de laveste i Europa.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 11. – 14. apr 2024
HOTEL580,-
FLY258,-
I ALT838,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.159,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 580,- per person.

Hotel

 

Sveta Sofia Hotel ligger på gågaden Pirotska, 5 minutters gang fra centrum af Sofia og 350 m fra metrostationen Serdika, og tilbyder værelser med aircondition og gratis WiFi. Der er gratis fitnesscenter, mens saunaen, solariet og massagebehandlinger er tilgængelige mod et tillægsgebyr.

En bred vifte af restauranter, barer, cafeterier og købmandsforretninger kan nås på 5 til 10 minutters gang. Sofia Markedshal og det berømte Kvindemarked kan nås på 300 til 500 meter. Sofia Lufthavn ligger 9,3 km derfra.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Sofia:

FRA københavn: 11. – 14. apr 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sofia: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt. en bil. Den kan bestilles her:

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES NYE APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365