Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Limnos for kun 2.582,-


1 uge på Limnos for kun 2.582,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet med pool og morgenmad!

Udforsk det betagende Limnos eller Lemnos, som øen også er kendt som, beliggende i det nordlige Ægæiske Hav og en del af det autentiske Grækenland. Limnos præsenterer sig uden store turistområder og byder på en unik charme med sit vulkaniske landskab, der møder frodige marker og indbydende strande.

Se det gode tilbud her:


Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo har et stort udvalg af rejser. Se dem alle her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 12 – 19. maj 2024 (7 nætter)
Pris2.582,-


Hotel

Velkommen til Ifestos, der ligger centralt i Myrina, hovedstaden på øen Limnos. Nyd en afslappende atmosfære ved den lille pool eller udforsk de mange butikker og restauranter i Myrinas centrum. Hotellet tilbyder både nærhed til stranden og byens aktiviteter.

Det charmerende Ifestos er ideelt beliggende i Myrina, kun få minutters gang fra flere taverner, caféer og butikker. Her kan du slappe af, samtidig med at du har nem adgang til byens pulserende liv.

Selvom hotellet har en lille pool, tilbyder det ikke direkte solbadningsområder ved poolen. Der er dog solstole til rådighed. Ifestos er kun 250 meter væk fra Richa Nera-stranden i Myrina, hvor du kan nyde vandsportsaktiviteter samt leje solstole og parasoller mod betaling.

Gratis wifi er tilgængeligt på hele hotellet, og der er offentlig parkering i nærheden. Inden for gåafstand finder du også Limnos’ arkæologiske museum og ruinerne af Kastro van Myrina, sammen med et væld af butikker og spisesteder.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Limnos.

FRA KØBENHAVN: 12. – 19. maj 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Limnos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365