Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksusferie på Rhodos: 1 uge for kun 4.692,-


1 uge på Rhodos for kun 4.692,- per person inkl. fly og nyt og lækkert 5-stjernet luksushotel med flere pools og morgenmad!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 15. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer4.692,-

 

 

billund: 15. – 22. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer4.781,-

 


Hotel

 

Excellent Hotel Gennadi Grand Resort er et moderne hotel beliggende i den lille landsby Gennadi på Rhodos’ sydøstkyst. På det indbydende luksushotel har du mulighed for at nyde godt af de mange, lækre faciliteter. Hotellet ligger lige ved stranden, og her er flere lækre poolområder at vælge imellem.

Når du holder ferie på Hotel Gennadi Grand Resort, kan du vælge lige præcis den værelsestype, som passer bedst til dig. Her er bl.a. værelser med plads til 5, til dig der rejser med hele familien. Dobbeltværelser med havudsigt og suiter med privat pool til dig, som vil smide ekstra trumf på din luksusferie. I skolernes sommerferie er der underholdning for børnene (her tales ikke dansk).

Din ferie er inkl. morgenmad, og her er mulighed for at tilkøbe enten halvpension eller Ultra All Inclussive. Vi anbefaler Hotel Gennadi Grand Resort til dig, som vil være blandt de første til at nyde den fuldendte luksusoplevelse på et at Rhodos’ nyeste hoteller.

SE MERE HER:
Fra København Fra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Sunweb har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Rhodos:

FRA København: 8. – 15. maj 24

 

 

FRA billund: 15. – 22. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365