Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Gran Canaria for kun 2.698,-


Last minute: 1 uge på Gran Canaria for kun 2.698,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og i gåafstand til stranden!

Gran Canaria er den 3. største af de kanariske øer og er kendt for sit behagelige klima, smukke strande, og varierede landskaber, der spænder fra bjergkæder til frodige dale og ørkenlignende områder. Det er et populært turistmål med pulserende feriesteder som Playa del Inglés og kulturelle seværdigheder som Las Palmas. Øen tilbyder også et væld af udendørsaktiviteter som vandreture, surfing og dykning.

 

SE det gode tilbud her
Fra KøbenhavnFra_AalborgFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 24. FEB – 2. MAR 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.698,-

 

AALBORG: 24. FEB – 2. MAR 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.498,-

 

BILLUND: 24. FEB – 2. MAR 2024 (7 nætter)
v/2 personer4.198,-


Hotel

Hotellet Corona Blanca har en fremtrædende placering ved siden af det livlige Kasbah shopping- og underholdningscenter. Det er også heldigt at være nabo til den populære Café de Paris, der er kendt for at servere øens fineste kaffe. Efter en dag ved den opvarmede pool er det en fornøjelse at trække sig tilbage til de rummelige to-værelses lejligheder.

Corona Blanca er et eftertragtet lejlighedshotel med en ideel beliggenhed i Playa del Inglés. Hotellet tilbyder et attraktivt poolområde med en opvarmet swimmingpool om vinteren samt en separat børnepool. Om vinteren opretholdes en minimumstemperatur på 22 grader i poolen, dog kan temperaturen variere om morgenen og aftenen samt i dårligt vejr. Gæster kan nyde solsenge og parasoller samt besøge poolbaren.

WiFi er tilgængelig mod betaling, og faciliteter såsom billard og adgang til vaskerummet er også tilgængelige mod betaling. Hotelbygningen huser desuden den italienske restaurant Rimini samt Café de Paris, som, selvom de ikke er en del af hotellet, er værd at besøge. Med kun ca. 100 meter til Kasbah indkøbscenteret, der er fyldt med restauranter, barer, butikker og underholdning, kan visse lejligheder opleve lidt støjgener. Elevatorer er til rådighed, og den fine sandstrand ligger ca. 600 meter væk. Der er bytrafik i nærheden.

 

SE det gode tilbud her
Fra KøbenhavnFra_AalborgFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Gran Canaria:

FRA København: 24. FEB – 2. MAR 2024

 

FRA AALBORG: 24. FEB – 2. MAR 2024

 

FRA BILLUND: 24. FEB – 2. MAR 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Gran Canaria: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365