Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skopelos for kun 2.998,-


1 uge på Skopelos for kun 2.998,- per person inkl. fly og populært 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Skopelos er en rolig og smuk ø i det Ægæiske Hav og hører til øgruppen Sporaderne. Øen kaldes ofte for den grønne ø, da den er dækket af pinjetræer, klipper og omgivet af krystalklare badebugter og mange smukke klostre og hele 360 små kirker. Skopelos byder på en nærmest uendelig række fantastiske strande og skønne landskaber, der inviterer til nydelse, afslapning og udendørs aktiviteter.

 

SE det gode tilbud til Skopelos HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. – 31. aug 24 (7 nætter)
v/2 personer2.998,-


Hotel

Hotel Aeolos ligger smukt placeret nær Skopelos by og inden for gåafstand til en rolig strand ved havnen. Det store poolområde vender direkte mod havet og inkluderer en separat børnepool med solstole og parasoller. Poolområdet har også en snackbar for forfriskninger. Gæster har mulighed for at benytte deponering i receptionen mod betaling, og wifi er tilgængeligt mod betaling i receptionen og lobbyen. Der er elevator i hovedbygningen, men vær opmærksom på niveauforskelle på hotellet.

Stranden, der ligger kun 100 meter væk, er en stenstrand ved havnen i Skopelos by. Dette er en offentlig strand, og i starten og slutningen af sæsonen er der ingen solstole eller parasoller til rådighed. I højsæsonen bringer nogle af tavernerne solstole og parasoller til deres besøgende. Øen har dog mange andre fantastiske strande, hvoraf flere kan nås med bus eller endnu nemmere ved at leje en bil. En af disse strande, Stafilos beach, ligger cirka 4 kilometer væk og består af sand og rullesten.

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Skopelos:

FRA københavn: 24. – 31. aug 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skopelos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365