Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sarandë for kun 1.998,-


1 uge i Sarandë for kun 1.998,- per person inkl. fly og populært hotel med morgenmad, pool og skøn beliggenhed med havudsigt!

En ferie i Sarandë i Albanien byder på god mad, spændende historie, smuk natur og skønne strande! Byen strækker sig langs med en bugt og ligger en kort bådtur fra Korfu. På trods af byens størrelse har den alligevel meget at byde på: gode strande, en indbydende strandpromenade og spændende restauranter!

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se heleudvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 3. – 10. jun 24 (7 nætter)
Pris1.998,-

 

Billund: 3. – 10. jun 24 (7 nætter)
Pris2.498,-

 


Hotel

Serxhio fremstår som et intimt hotel med en fantastisk udsigt over havet, der kan nydes fra enhver vinkel. Morgenmaden kan indtages på den charmerende terrasse med panoramaudsigt, hvor familien, der driver hotellet, byder dig hjerteligt velkommen med deres personlige og imødekommende service.

Det eftertragtede Serxhio er et familieejet hotel, hvor den varme og personlige atmosfære er i højsædet. Hotellet byder på en lille, forfriskende pool med et afsnit til børnene. En kort gåtur bringer dig til en skøn strand ved Det Ioniske Hav, som er perfekt til afslappende svømmeture. Bemærk venligst, at der kan være entré til stranden, og at en vej skal krydses for at nå dertil.

Receptionen på hotellet er ikke bemandet, men den imødekommende familie, der står bag driften, er ofte tilgængelig for at hjælpe dig med eventuelle behov eller spørgsmål.

Centrum af Saranda, med sine mange restauranter, barer og butikker, ligger ikke langt fra hotellet. Vær dog opmærksom på, at der kan være trafikstøj fra gennemkørende biler samt lyde fra det livlige folkeliv og barer i nærheden, som nogle gæster kan finde forstyrrende.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Sarandë:

 

FRA København: 3. – 10. jun 2024

 

FRA Billund: 3. – 10. jun 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Sarandë. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365