Vi finder de bedste rejsetilbud

Voksenferie på Mallorca: 5 dage for kun 1.995,-


5 dage på Mallorca for kun 1.995,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet spa-hotel kun for voksne med morgenmad, flot poolområde og beliggenhed tæt på stranden.

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra_Billund
København
Fra_Aarhus


Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


ANDRE TILBUD

Leder du efter en pakkerejse i påskeferien? Se mange gode tilbud her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


PRISoversigt

 

billund: 7. – 11. apr 2024
HOTEL1.534,-
FLY461,-
I ALT1.995,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.068,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.534,- per person.

 

København: 10. – 14. apr 2024
HOTEL1.534,-
FLY476,-
I ALT2.010,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.068,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.534,- per person.

 

Aarhus: 12. – 16. sep 2022
HOTEL1.534,-
FLY594,-
I ALT2.128,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.068,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.534,- per person.

 


Hotel

 

Mallorca Palace ligger kun 2 minutters gang fra Sa Coma-stranden på Mallorcas østkyst. Hotellet byder på spa, fitnesscenter samt indendørs og udendørs swimmingpools.

De rummelige værelser på Mallorca Palace byder på aircondition, satellit-tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer. Samtlige værelser har egen balkon eller terrasse.

Hotellets Sa Font Restaurant serverer morgenbuffet og middage, og Es Molí Restaurant tilbyder à la carte-retter i højsæsonen. Der tilbydes også show-køkken. Der findes også 3 barer, herunder en snackbar ved swimmingpoolen.

Gæsterne har gratis adgang til sauna, tyrkisk bad og indendørs swimmingpool. Massage samt øvrige afslapnings- og skønhedsbehandlinger tilbydes mod et tillægsgebyr. Rabat på green fees på lokale golfbaner tilbydes også.

Der er mange charmerende strande og vige langs Mallorcas østkyst. Centrum af Palma og Palma Lufthavn ligger omkring 1 times kørsel væk.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Mallorca:

 

FRA billund: 7. – 11. apr 2024

 

FRA København: 10. – 14. apr 2024

 

FRA aarhus: 4. – 8. apr 2024

HENT VORES APP HER


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billeje er billigt på Mallorca. Det kan bestilles her:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365