Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge ved Amalfikysten for kun 2.364,


1 uge ved Amalfikysten for kun 2.364,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel!

Amalfikysten bliver kaldt verdens smukkeste kyststrækning og er kendt for sine charmerede småbyer med et væld af storslåede udsigter. Husene nærmest klamrer sig til bjergvæggene og de stemningsfulde restauranter byder på store madoplevelser med et overdådigt udvalg af frisk fik og skaldyr på menukortene. 
En time fra Amalfikysten ligger Napoli, hvor du f.eks. kan opleve verdens ældste opera Theatro San Carlo, se en fodboldkamp i den italienske Serie A eller du kan besøge den berømte forsvundne by Pompei.

 

SE det gode tilbud HER:
København
Aalborg
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Aalborg: 3. – 10. apr 2024
HOTEL1.976,-
FLY538,-
I ALT2.514,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.951,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.976,- per person.

 

københavn 16. – 23. apr 2024
HOTEL1.942,-
FLY422,-
I ALT2.364,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 3.883,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.942,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det flotte 4-stjernede Angelina Residence, der ligger kun 100 m fra havet i Maiori og 5 km fra Amalfi.  Hotellet har stor udendørs swimmingpool og samtlige værelser på Angelina Residence har aircondition og er indrettet med køligt klinkegulv samt blå og hvide nuancer. Nogle af lejlighederne har udsigt til haven, og andre har udsigt til poolen. Der er solterrasse ved poolen med liggestole og parasoller.

SE mere HER:
KøbenhavnAalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra Aalborg og København til Napoli:

FRA aalborg 3. – 10. apr 2024

 

FRA københavn 16. – 23. apr 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Napoli: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365