Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend til Rovaniemi ved Polarcirklen for kun 2.740,-


4 dages forlænget weekend til Rovaniemi ved Polarcirklen for kun 2.740,- per person inkl. fly og godt hotel med god beliggenhed!

Vil du på dit livs vintereventyr og opleve nordlyset danse? Så tag turen til Rovaniemi helt oppe ved polarcirklen i Finland. Rovaniemi er de senere år blevet et populært feriemål. Chancen er god for at opleve det magiske nordlys og området lokker året rundt med storslået natur og indbyder med sit smukke landskab til et væld af oplevelser som hundeslædeture, langrend og isfiskeri.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 12. – 15.  apr 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL759,-
FLY1.981,-
I ALT2.740,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.518,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 759,- per person.

 


Hotel

Hotel Aakenus har en fredelig beliggenhed i Rovaniemi, mindre end 10 minutters kørsel fra Ounasvaara Skicenter og 1,5 km fra Rovaniemi Station.

Samtlige lejligheder har gratis WiFi og fladskærms-tv samt badeværelse med bruser. Køkkenet omfatter kogeplader, mikrobølgeovn, køleskab med fryser samt faciliteter til at lave te og kaffe.

Gæsterne kan gratis benytte saunaen på Aakenus’ søsterejendom, som også har restaurant og bar.

Santasport-centret, som ligger 5 minutters kørsel derfra, har en spa, en bowlingbane og en sportshal. Både polarcirklen og Ounasvaara Golfklub ligger mindre end 10 minutters kørsel derfra.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Rovaniemi:

FRA København: 12. – 15.  apr 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rovaniemi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365