Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dages ophold på luksuriøse Jacyz i Göteborg for kun 1.172,-


4 dages ophold på luksuriøse Jacyz i Göteborg for kun 1.172,- per person inkl. morgenmad!

Det nye 5-stjernede luksushotel Jacyz er at af Sveriges absolut flotteste hoteller. Hotellet ligger centralt i Göteborg kun få minutter fra byens mest populære turistattraktioner og tilbyder unik indretning med super flotte designerværelser.

Jacyz har skybar og poolklub 100 meter over jorden. Her kan du mod et mindre tillæg nyde en uforlignelig udsigt og lækre varme pools.

Jacyz ligger i Göteborg, der med sine idylliske kanaler, smukke bygninger, livlige kvarterer, og mange grønne områder er en indbydende, afslappet og anderledes storby, hvor du kan bruge mange hyggelige timer. Göteborg byder på ufattelig smuk skærgårdsnatur og et centrum med små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier. Samtidig ligger nogle af verdens bedste restauranter i Göteborg og byen kan prale af Skandinaviens måske bedste shopping-muligheder.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 2.344,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.172,- per person. Der er flere alternative datoer forneden til lignende priser.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 3. – 6. marts, men der er andre datoer til billige priser. Se et udvalg her:

DER KAN KLIKKES PÅ DATOERNE
2. – 5.39. – 12.310. – 13.3

Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365