Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos for kun 2.463,-


1 uge på Rhodos for kun 2.463,- per person inkl. fly og lækkert 3,5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed ved stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra_AalborgKøbenhavn
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 5. – 12. maj 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.463,-

 

Aalborg: 29. maj – 5. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.963,-

 

København: 12. – 19. maj 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.300,-


Hotel

På det hyggelige og moderne lejlighedshotel, Elvita, kan du bo i stilfulde boliger og nyde din ferie ved poolområdet, som grænser op til den charmerende stenstrand i Lothiarika, kun en kort afstand fra Lardos på Rhodos’ østkyst.

Poolområdet og stranden Elvita tilbyder et indbydende poolområde med en stor pool, en separat børnepool og komfortable solsenge og parasoller. Hotellet nyder en skøn og fredelig beliggenhed ved den naturskønne stenstrand. Der er også mulighed for at leje solsenge og parasoller direkte på stranden.

Mad og drikke På stranden ved hotellet finder du en fornem à la carte restaurant, mens hotellet selv har en snackbar, der serverer lettere måltider. En gang om ugen arrangeres en græsk aften med lækker mad, livemusik og traditionel dans.

Faciliteter på hotellet Gæsterne kan nyde godt af gratis wifi i fællesområderne. Elvita består af tre separate bygninger, der giver en hjemlig atmosfære.

Udforsk området Hotellet ligger ca. 3 kilometer fra centrum af Lardos, men du finder stadig restauranter, taverner og butikker i det hyggelige lokale centrum af Lothiarika, der ligger i nærheden.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra_AalborgKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Rhodos:

 

FRA billund: 5. – 12. maj 2024

 

FRA Aalborg: 29. maj – 5. jun 2024

 

FRA København: 12. – 19. maj 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365