Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lesbos for kun 2.999,-


1 uge på Lesbos for kun 2.999,- per person inkl. fly og godt 3,5-stjernet hotel med pool!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra_BillundFra København

Apollo og Bravo Tours viser den samlede pis for alle rejsende.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 19. – 26. maj 24 (7 nætter)
Pris2.999,-

 

København: 9. – 16. jun 24 (7 nætter)
Pris3.118,-


Hotel – Fra Billund

Rolige omgivelser lige uden for Petra

Hotellet fremstår i smukke jordfarver i blå, gule og røde nuancer, og minder mest af alt om en lille landsby med træer og blomster langs bygningerne. Man fornemmer bjergene, der ligger beskyttende rundt om hotellet og byen Petra. På Theofilos Superior bor du lidt tilbagetrukket fra byen, og der er kun et par hundrede meter til både stranden og butikker og cafeer.

Det er nemt og hurtigt at komme ind til Petra centrum og den hyggelige strandpromenade. Her kan du sætte dig på en af tavernaerne og nyde en bid mad og det livlige folkeliv. Vil man være lidt aktiv, tilbyder hotellet også et mindre fitnessrum med begrænset udstyr af ældre dato.

Hotellets hjerte er poolområdet, hvor du kan slappe af, nyde solen og tage en forfriskende dukkert. Her findes desuden en separat børnepool.

Nyd en stille morgenstund med morgenkaffe fra din balkon, eller start formiddagen på en af solstolene ved swimmingpoolen med en skøn forfriskning fra poolbaren.

Fra_Billund

 


Hotel – Fra København

Lejlighedshotellet Sea Sun er designet som en intim landsby med flere spredte bygninger, der alle ligger inden for gåafstand fra poolområdet, stranden og Agios Isidoros’ centrum.

Det charmerende Sea Sun byder på et dejligt poolområde med solstole og parasoller samt en poolbar, der serverer enkle måltider i løbet af dagen. Poolbaren fungerer også som reception, og gæsterne kan nyde godt af gratis trådløst internet i fællesområderne. Indendørs findes der trapper på hotelområdet. Ved ankomst og afrejse stopper transferbussen cirka 500 meter fra hotellet. Afstanden til Agios Isidoros’ bymidte er cirka 900 meter, mens det tager cirka 3,5 kilometer at nå Plomari.

Fra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Lesbos:

FRA Billund: 19. – 26. maj 2024

 

FRA København: 9. – 16. jun 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Lesbos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365