Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Mallorca for kun 2.299,-


1 uge på Mallorca for kun 2.299,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed tæt på stranden!

Forkæl dig selv med en ferie til Mallorca. Her er der noget for enhver smag, fra de helt stille til de meget livlige områder. Øen er et af Europas mest populære rejsemål, og her venter kilometerlange sandstrande, smaragdfarvede badebugter og skøn mad.

se tilbuddet vi har fundet her:
Fra_BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

Billund: 30. mar – 6. apr 24 (7 nætter)
v/2 personer2.299,-

 

København: 30. mar – 6. apr 24 (7 nætter)
v/2 personer3.199,-

 


Hotel

Flotte lyse lejligheder med fantastisk udsigt

Tjek ind på Globales Verdemar Apartments og ny en naturskøn placering med udsigt direkte til Santa Ponsas majestætiske havnebugt.

Her bo du i lejligheder, der er bygget i en charmerende og strømlinet stil, som i sandhed afspejler Middelhavets blå farver. Lejlighederne er indrettet med alt, hvad hjertet begærer og sætter dermed de ideelle rammer for både par og familier, der søger et komfortabelt sted at bo.

Santa Ponsas skønne sandstrand og livlige byområde ligger blot 400 meter fra hotellet. Her er der mulighed for at prøve mange forskellige vandsports- og fritidsaktiviteter. Det er også muligt at leje en solseng for 3,5€ pr. dag. I Santa Ponsa finder du et stort udvalg af restauranter, cafeer og ikke mindst indkøbsmuligheder.

Poolen på Globales Verdemar Apartments finder du ved havnekanten. Det giver dig en fantastisk panoramisk udsigt over Santa Ponsas spektakulære havnebugt. Områdets store pool har også et lavvandet område til de små, hvor de rigtigt kan boltre sig. Poolen er åben fra kl. 9-19. Det er muligt at leje en solseng for 3,5€ pr. dag.

Til lejlighederne hører også en loungebar med en stor terrasse, som serverer snacks om dagen og forvandles til en a la carte restaurant om aftenen. Nyd fx solnedgangen over havnebugten, mens du spiser en traditionel paella. Det er da ferie! Globales Verdemar har deres eget underholdningsteam, som står for forskellige underholdende indslag i løbet af dagen. Om aftenen arrangerer de også sjov og hyggelig underholdning med alt fra quizzer til bingo.

Hvis du føler for en dukkert i bugtens krystalklare vand, så har Globales Verdemar Apartments sin helt egen anløbsbro. Nemmere bliver det ikke at tage en dukkert og nyde ferielivet fra start til slut.

se mere her:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Bravo Tours har vi fundet billige rejser fra København og Billund til Mallorca:

 

FRA Billund: 30. mar – 6. apr 2024

 

FRA København: 30. mar – 6. apr 2024

 

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Transfer kan tilkøbes hos Bravo Tours.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Mallorca. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365