Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge ved Antalya med ultra all inclusive for kun 3.101,-


1 uge i Lara ved Antalya med ultra all inclusive for kun 3.101,- per person inkl. fly og lækkert 4,5-stjernet resort!

Antalya er med god grund et yndet rejsemål. Her får du dejligt strandliv med masser af sol og godt badevand. Byens smukke og romantiske gamle bydel Kaleiçi er fredet, og Antalya byder på et nærmest uendeligt udvalg af restauranter, kulturelle oplevelser, shoppingmuligheder og forlystelsesliv.

Se de gode tilbud til Antalya her:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 9. – 16. apr 24 (7 nætter)
Pris3.101,-

 

Billund: 9. – 16. apr 24 (7 nætter)
Pris3.980,-

 

Aalborg: 31. mar – 7. apr 24 (7 nætter)
Pris3.899,-

 


Hotel

På en ideel beliggenhed i Lara, finder du Selections Wyndham Garden Lara. Promenaden adskiller hotellet og Laras gyldne sandstrand, og med gratis shuttlebus, kan du lynhurtigt komme fra hotellet til den private strand (med strandbar). Du kan dog også sagtens tage turen til fods på ca. fem minutter. Stranden er en af de største i Lara, og der er desuden en lille park og en mole med masser af solsenge, hvor du kan slappe af. Hvis begivenheder, som f.eks. en vigtig fodboldkamp, finder sted under dit ophold, vil de blive vist på den store scene. Om aftenen kan du også spise en romantisk middag i parken på den tyrkiske à la carte-restaurant med lyden af bølgerne i baggrunden.

Wyndham Garden Lara er et rigtigt familiehotel. For børn er der en sjov legeplads og en miniklub samt fem rutsjebaner, der sikrer ultimativ vandsjov. Voksne vil bestemt heller ikke kede sig; underholdningsteamet arrangeres sjove aktiviteter, der er boldspil på tennisbanen, et fitnesscenter og alt muligt andet. Vil du hellere bare slappe fuldstændig af? Ud over at ligge i solen ved de to swimmingpools kan du booke en vidunderlig hammambehandling, slappe af i saunaen eller drømme dig væk under en skøn massage.
Kulinariske oplevelser skal du selvfølgelig heller ikke snydes for, og udover at kunne spise i buffetrestauranten, har du mulighed for at bestille à la carte i Restaurant Verona, hvor der serveres lækre italienske retter, eller smage på det lokale tyrkiske køkken på den romantiske osmanniske restaurant på stranden.

Se mere her:
Fra København Fra_Billund Fra_Aalborg


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Aalborg, København og Billund til Antalya:

 

FRA København: 9. – 16. apr 24

 

FRA billund: 9. – 16. apr 24

 

FRA Aalborg: 31. mar – 7. apr 24

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes på Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Antalya. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365