Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage på Playitas på Limnos for kun 3.298,-


8 dage på Playitas på Limnos for kun 3.298,- per person inkl. fly og vildt 4-stjernet sportsresort med morgenmad!

Porto Myrina – drevet af Playitas er det ideelle valg for dem, der søger en aktiv ferie i det naturskønne Limnos’ uberørte miljø. Dette hotel tilbyder et omfattende udvalg af sports- og træningsfaciliteter. Begynd dagen med yoga og fortsæt derefter til det veludrustede fitnessrum. Øg din puls i WOD-boksen eller deltag i gruppetræning med en instruktør. Nyd en tennis- eller padelkamp på hotellets baner, tag på stand-up paddleboarding eller udforsk de maleriske omgivelser på cykel.

Udforsk det betagende Limnos eller Lemnos, som øen også er kendt som, beliggende i det nordlige Ægæiske Hav og en del af det autentiske Grækenland. Limnos præsenterer sig uden store turistområder og byder på en unik charme med sit vulkaniske landskab, der møder frodige marker og indbydende strande.

Se det gode tilbud her:


Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo har et stort udvalg af sportshoteller. Se dem alle her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 5 – 12. maj 2024 (7 nætter)
Pris3.298,-

 


Hotel

Porto Myrina på Limnos, den 8. største græske ø, byder på en rig oplevelse tæt på den charmerende by Myrina. Dette hotel er en oase for familieaktiviteter og tilbyder et stort udvalg af træningsmuligheder både på land og i vand. Med “powered by Playitas” konceptet sikres høj kvalitet inden for service, sportsfaciliteter, træning, og sund kost for både feriegæster og elitesportsudøvere. “Sports Inclusive” betyder, at adgang til en bred vifte af sport og træning er inkluderet i prisen, opfordrende til fri træning, udforskning af nye sportsgrene, og deling af træningsglæde. Faciliteterne inkluderer holdtræning, et veludstyret fitnesscenter, padel- og tennisbaner, cykeludlejning, vandsport, og områder til boldspil. Derudover tilbydes børneprogrammer som Club Polly & Mino, Swim School, og Kids Sports Academy for at sikre sjove og lærerige oplevelser for de yngste.

Se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Limnos.

FRA KØBENHAVN: 5. – 12. maj 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Limnos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365