Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Kilimanjaro for kun 2.364,- t/r!


Billige fly til Kilimanjaro for kun 2.364,- tur/retur!

I Kilimanjaro-regionen finder man Afrikas højeste bjerg. – Et imponerende ikon, der strækker sig op til 5.895 meter over havets overflade i Tanzania. Bjerget er en inaktiv stratovulkan, der består af tre udslukte vulkaner: Kibo, Mawenzi og Shira. Klatring Kilimanjaro er en udfordrende bedrift og indebærer at krydse forskellige klimaområder, herunder tropisk regnskov, alpine ørkener og sneklædte toppe. Området byder dog ikke kun på bjergbestigning. Oplev f.eks. safari, vandreture, vandfald, varme kilder og kaffeplantager på din tur til Kilimanjaro.

SE det gode tilbud HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på mobil og computer. Sammenlign med fordel, hvor det er billigst før evt. bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 25. maj – 2. jun 24 (7 nætter)
HOTEL
FLY2.364,-
I ALT2.364,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Der er mange alternative datoer med billige billetter i perioden april til juni. Typisk med afrejse torsdag og hjemrejse fredag.

 

Købennhavn: 25. maj – 2. jun 24 (7 nætter)
HOTEL
FLY2.482,-
I ALT2.482,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Der er mange alternative datoer med billige billetter i perioden april til juni. Typisk med afrejse torsdag og hjemrejse fredag.

 


Hotel

Da valget af hotel(ler) afhænger meget af hvilken type rejse man skal på, har vi valgt at tage udgangspunkt i en rejse kun indeholdende fly. Forneden kan du dog se udvalget af hoteller igennem. F.eks. det 3-stjernede Honey Badger Lodge, der modtager fremragende anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på pool.

SE MERE HER
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Kilimanjaro i maj måned. Der er mange alternative datoer med billige billetter i perioden april til juni. Typisk med afrejse torsdag og hjemrejse fredag.

 

FRA BILLUND: 25. maj – 2. jun 2024

 

FRA København: 25. maj – 2. jun 2024

 


Indtryk


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Kilimanjaro: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365