Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage på Maldiverne med all inclusive for kun 20.010,-


12 dage på Maldiverne med all inclusive for kun 20.010,- per person inkl. fly, bagage, lufthavnstransport og flot 3,5-stjernet resort med all inclusive!

Maldiverne er et paradis med svajende palmer, eksotiske laguner og de smukkeste kridhvide bountystrande. Her får I en fredelig ferie, hvor der under det krystalklare vand venter en unik verden af farvestrålende koraller og fisk. Om aftenen kan I nyde mageløse solnedgange og nyde godt af Maldivernes fantastiske køkken.

 

SE DET GODE TILBUD til Maldiverne HER:


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

KØBENHAVN: 14. – 26. maj 24
v/2 personer20.010,-

 


Hotel

På Hotel Adaaran Club Rannalhi er det nemt at falde i en rolig og behagelig feriestemning. Du bor i bungalower med en dejlig terrasse på selve øen eller over vandet med direkte adgang til det krystalklare hav nedenfor, her kan du nyde en spektakulær udsigt over horisonten og vågne op til bølgernes brusen om morgenen. All Inclusive er inkluderet, så det kunne ikke være mere bekvemt! Inkluderet i prisen: Transfer til/fra hotellet og Male, samt bagage.

Kun 30 minutter med båd fra Malé ligger Adaaran Club Rannalhi, et All Inclusive-hotel med privat strand og mulighed for mange vandsportsaktiviteter. På hotellet er der alle muligheder for at være aktiv, på eller under overfladen. Windsurfing, snorkling, dykning og en række andre vandsportsfaciliteter tilbydes alt sammen mod betaling. Der er også aktiviteter som bordtennis og beachvolley for dem, der ønsker at blive på land. Solstole og poolhåndklæder kan lånes på hotellets strand.

Hotellet har en restaurant, hvor der serveres morgenmad, frokost og aftensmad. Der er også to barer, Nika bar og Cocktail bar, hvor der udover drinks serveres snacks mellem måltiderne.

Wifi er inkluderet på hele hotellet.

Information om transferen til hotellet:
Transfer er inkluderet i rejsens pris. Når du er landet i Male Lufthavn og har hentet din bagage, skal du gå til Adaaran skranken/skiltet for yderligere information om transfer. Transfer foregår med speedbåd ca. 30 minutter. Ventetid kan forekomme før båden sejler, men sjældent mere end 30 minutter. Ved hjemrejse forlader du hotellet ca. 4 timer før flyets afgang.

 

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet et godt tilbud til Maldiverne. Der er mange alternative datoer til sammenlignelige priser og rejselængden kan justeres efter behov.

FRA København: 14. – 26. maj 2024

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TURE OG OPLEVELSER

Få et overblik over ture og oplevelser på Maldiverne og bestil nemt på Getyourguide her:


Transport

 

Transfer indgår hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365