Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skopelos for kun 3.683,-


1 uge på Skopelos for kun 3.683,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Skopelos er en rolig og smuk ø i det Ægæiske Hav og hører til øgruppen Sporaderne. Øen kaldes ofte for den grønne ø, da den er dækket af pinjetræer, klipper og omgivet af krystalklare badebugter og mange smukke klostre og hele 360 små kirker. Skopelos byder på en nærmest uendelig række fantastiske strande og skønne landskaber, der inviterer til nydelse, afslapning og udendørs aktiviteter.

 

SE det gode tilbud til Skopelos HER:


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 1. – 8. jun 24 (7 nætter)
v/2 personer3.683,-

 


Hotel

Hotel Ionia, beliggende i nærheden af Skopelos bys centrum, tilbyder en bekvem beliggenhed tæt på byens svingende gader, forretninger, caféer og taverner. Gæsterne kan nyde hotellets poolområde, komplet med en pool og gratis liggestole, samt en poolbar, der serverer forfriskende drikkevarer. For dem, der ønsker at udforske mere af øen, tilbyder hotellet gode busforbindelser, og der er også mulighed for at leje en bil for at udforske på egen hånd.

Hotel Ionia byder på gratis Wi-Fi i fællesområderne, og receptionen, som tilbyder forskellige tjenester, herunder deponering mod betaling, er åben fra morgen til aften. Hotellet består af fire bygninger, alle inden for gåafstand til stranden ved havnen, samt lokale taverner, caféer og butikker.

Stranden ved havnen i Skopelos by, en offentlig rullestensstrand kun 500 meter fra hotellet, har varierende faciliteter afhængigt af sæsonen. I lavsæsonen er der ingen solstole og parasoller, men i højsæsonen tilbyder visse taverner disse faciliteter. Øen byder også på mange andre betagende strande, tilgængelige med bus eller biludlejning. Blandt disse er Stafilos Beach, cirka 4 kilometer væk, en sand- og rullestensstrand med solstole og parasoller.

 

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Skopelos:

FRA københavn: 1. – 8. jun 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skopelos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365