Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sunny Beach med ultra all inclusive for kun 4.459,-


1 uge i Sunny Beach med ultra all inclusive for kun 4.459,- per person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet hotel med omfattende vandland og god beliggenhed!

Sunny Beach er et af Bulgariens populæreste rejsemål og her finder man bl.a. en 7 km lang sandstrand. Snyd ikke dig selv for også at besøge nærliggende Nessebar, der består af en gammel og en ny bydel og står på Unescos liste over verdenskulturarv.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra København

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 18. – 25. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer4.459,-

 

København: 4. – 11. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer5.426,-


Hotel

Wave Resort ligger i et roligt område nær Pomorie og tilbyder en oase af komfort og afslapning for familier, der ønsker et ophold med masser af faciliteter. Der er en sjov børneklub samt et omfattende vandland. Et Aqua Tower og en forfriskende Spray Park, hvor du og børnene kan have det sjovt med forskellige aktiviteter.

Det er selvfølgelig også vigtigt med god mad på ferien. Hver dag venter der dig en dejlig buffet i forskellige restauranter. Du kan hurtigt bestille en forfriskende drink i en af barerne sammen med en lækker snack. Slap af i hotellets fantastiske wellnesscenter. Lad dig forkæle i skønne behandlinger, eller book en omfattende massage. Har du lyst til at komme lidt ud? Tag den gratis shuttlebus til det lille centrum af Pomorie.

Se mere her: 
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Sunny Beach:

 

FRA billund: 18. – 25. maj 24

 

FRA København: 4. – 11. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sunny Beach: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365