Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på La Palma for kun 2.999,-


1 uge på La Palma for kun 2.999,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad og indvendig og udvendig pool!

La Palma er den 5. Største af de kanariske øer og selvom den er mindre kendt end f.eks. Gran Canaria og Tenerife, så betyder det på ingen måde at øen ikke har noget at byde på. Vulkanøen er måske den frodigste og smukkeste af alle de kanariske øer og bærer også tilnavne som Isla Verde (Den grønne ø) og Isla Bonita (Den smukke ø).

Se det gode tilbud til La palma her:
Fra_AalborgFra_BillundFra København


Bemærk: Rejsen til 2.999,- er udsolgt. Billigste er nu 3.199,- fra Aalborg. Bemærk også at Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Der er mange rejser at vælge imellem hos Bravo Tours. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 16. – 23. feb 2024 (7 nætter)
Pris4.799,-

 

Aalborg: 2. – 9. feb 2024 (7 nætter)
Pris3.199,-

 

København: 2. – 9. feb 2024 (7 nætter)
Pris4.999,-

 


Hotel

Charmerende hotel i rolige og naturskønne omgivelser

I den naturskønne nordlige del af La Palma tæt på den lille by Barlovento ligger La Palma Romantica. Hotellet ligger 600 meter over havets overflade, så fra nogle steder på hotellet har du en skøn udsigt til både havet, bjerge og den frodige natur, som omgiver området. Hotellet er godt til par og et perfekt sted til naturelskere og dem, som vil have rolige omgivelser. Der er gode muligheder for at gå mange ture i området omkring hotellet, som byder på skøn natur.

Hotellet byder også på flere faciliteter, hvor du kan nyde din ferie. Der er et hyggeligt lille poolområde med en lækker pool og solstole. Derudover er der også plads til at være aktiv på hotellets tennisbane (mod gebyr). Du kan også spille bordtennis eller billard (mod gebyr).

La Palma Romantica råder også over et wellnesscenter, som har en indendørs pool, jacuzzi og et fitnessrum. Derudover er der også sauna (mod gebyr), og du kan få massage (mod gebyr).

Hotellet har sin egen restaurant, hvor du finder et udvalg af både internationale og traditionelle kanariske retter. Restauranten serverer også flere forskellige vine, og der er panoramaudsigt til havet og bjergene. Der er også en lounge bar og en snackbar på hotellet.

I området rundt om hotellet har du også muligheder for at få flere oplevelser. En køretur på 10 minutter bringer dig til de berømte saltvandspools Piscinas de la Fajana, hvor du kan nyde en dukkert omgivet af klipper.

Se mere her:
Fra_BillundFra_AalborgKøbenhavn


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund, Aalborg og København til La Palma.

FRA Billund: 16. – 23. feb 2024

 

FRA Aalborg: 2. – 9. feb 2024

 

FRA København: 2. – 9. feb 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365