Vi finder de bedste rejsetilbud

Spa-ophold på Hotel Skansen for kun 852,-


Spa-ophold på Hotel Skansen for kun 852,- per person inkl.  morgenmad og adgang til spa!

I den lille by Båstad finder du Hotel Skansen, der er et af Sveriges bedste spa-hoteller. Det smukke landskab omkring hotellet danner rammerne for opholdet og indgyder til afslapning. Hotel Skansens spa-faciliteter er ganske særlige, og i hotellets nye rooftop-spa får du en eksklusiv oplevelse, hvor du året rundt kan nyde varme udendørs bade, gode drinks og behagelige liggestole – alt sammen med dejlig udsigt over Kattegat. Spafaciliteterne omfatter desuden bl.a. tørsauna, dampsauna, flere pools, regnvejrsbrusere samt en rolig relax-afdeling.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.183,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 592,- per person. Adgang til spa, fitness og rooftop koster 395 SEK per person, hvilket svarer til 260 danske kroner og bestilles direkte hos hotellet.

Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til gode priser på Hotel Skansen. Se et udvalg her:

Se mere her
11. – 12.218. – 19.225. – 26.2

PRISOVERSIGT

 

Hotel Skansen: 3. – 4. mar 2024
HOTEL592,-
Spa260,-
I ALT852,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.183,- for 2 personer i et dobbeltværelse med morgenmad, hvilket svarer til 592,- per person. Adgang til spa, fitness og rooftop koster 395 SEK per person, hvilket svarer til 260 danske kroner og bestilles direkte hos hotellet.Hotelindtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365