Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kos med all inclusive for kun 3.691,-


1 uge på Kos med all inclusive for kun 3.691,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med flere pools og god beliggenhed lige ved stranden!

Kos er en lille og hyggelig ø, der er som skabt til slappe af på de mange fine sandstrande. Den charmerende græske ø er også perfekt til cykelture langs stranden og gåture i de smalle stræder med masser af blomster og hyggelige caféer.

SE TILBUDDET VI HAR FUNDET HER:
Fra_BillundFra København
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


⏱️ Last minute

Er du på udkig efter Last minute tilbud? – Så tag et kig her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

BILLUND: 12. – 19. maj 24 (7 nætter)
Pris3.691,-

 

København: 10. – 17. maj 24 (7 nætter)
Pris3.998,-

 


Hotel – Fra Billund

Selections Hotel Lambi Resort er et dejligt hotel, der udelukkende tilbydes af Sunweb. Der er flere lave bygninger omgivet af en smuk have. Efter morgenmaden byder en af poolerne på en forfriskende dukkert og masser af vandsjov. Mens du slikker sol på din liggestol, nyder børnene den separate børnepool. Er du sulten? Bestil en is eller en lækker snack fra poolbaren, det er jo trods alt ferie med all inclusive.

Foretrækker du at gøre noget aktivt? På cykel er du i Kos by på ingen tid. Cykelleje på 3 dage er inkluderet. Centrum har masser at byde på; Smukke seværdigheder, hyggelige markeder og selvfølgelig mange barer med en hyggelig terrasse. Værelserne er rummelige og komfortable, der er en afslappet atmosfære, og efter en sommerdag er det rart at komme tilbage hertil. I restauranten er der buffet hver dag, og tre gange om ugen er der et sjovt tema.

Fra Billund:


Hotel – Fra København

Akti Beach Club, et familievenligt All Inclusive-hotel, ligger smukt ved stranden tæt på Kardamena på Kos. Hotellet byder på et stort poolområde omringet af en frodig have, der fremmer en afslappende atmosfære. Gæsterne kan nyde bekvemmeligheden af All Inclusive, og børnene kan glæde sig over fire dedikerede børnepools.

Hotellet tilbyder tre store pools til voksne, inklusive en hovedpool, en amfiteater-pool og en kalimera-pool. Til børn er der fem pools: en hovedpool, en mindre hovedpool, en amfiteater-pool, en amfiteater-pool med vandrutsjebaner og en kalimera-pool. Solstole og poolhåndklæder er tilgængelige ved poolområdet.

For madelskere byder hotellets hovedrestaurant på et udvalg af græske, italienske og asiatiske retter, herunder sushi, samt en grill-station. Buffeten serverer et bredt udvalg af græske og internationale retter, desserter og frugt. Der arrangeres temaaftener ugentligt, såsom græsk aften med folkedans, fiske- og skaldyrsaften samt italiensk aften. Hotellet har desuden flere barer.

Akti Beach Club tilbyder gratis fitness-faciliteter og forskellige sportsaktiviteter såsom tennis, volleyball, boccia, bordtennis, minifodbold og kano. Udstyr til disse aktiviteter er inkluderet. For børnene er der børneklubber, der er åbne dagligt fra kl. 10.00 til 19.00, for aldersgrupperne 4-12 år og 12-18 år. Ved amfiteater-poolen organiseres der aerobics, spil og konkurrencer for både børn og voksne, og der tilbydes aftenunderholdning som forestillinger, lege og minidisco ved Aphrodite-amfiteatret.

Hotellet tilbyder gratis wifi overalt og ligger direkte ved stranden, selvom der skal krydses en vej for at nå den. Stranden består af sand og grovkornet sand, og vandet indeholder sten og stenblokke, med nogle steder beskyttelseslag på bunden. Kardamena ligger ca. 4 km væk, og der er regelmæssig busforbindelse til byen.

Fra København:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Sunweb og Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Kos.

FRA billund: 12. – 19. maj 2024

 

FRA københavn: 10. – 17. maj 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kos. Se dem igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her

 


Transport

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb og Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flerevoksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer en lille taske, men håndbagage eller bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365