Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksuriøs getaway til Toscana for kun 2.035,-


4 dage i Toscana for kun 2.035,- per person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet hotel med den vildeste panoramaudsigt over havet fra poolen på taget!

Høje cypresser, oliventræer, pinjetræer, vinstokke, et landskab med bløde bakker og middelalderarkitektur, er blot noget af det, som kendetegner Toscana. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er andre ting som lokker ved området. Billeder af Toscana er altid smukke, og Toscana lever op til den virkelighed, som vises i billederne – der er smukt, dragende, opslugende og indbydende.

Stedet du skal bo hedder Grand Hotel Palazzo, der er et luksuriøst hotel direkte ud til havet med pool på taget og lækre spa-faciliteter.

se fly og det flotte hotel her:
København 
Billund
Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Vælg Laveste Pris på Trivago.  Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

PRISoversigt

 

København: 13.  – 16. maj 2024 (4 nætter)
HOTEL1.549,-
FLY486,-
I ALT2.035,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.098,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.549,- per person.

 

billund: 26.  – 29. maj 2024 (3 nætter)
HOTEL1.645,-
FLY540,-
I ALT2.185,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 3.290,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.645,- per person.

 


Hotel

 

Grand Hotel Palazzo ligger ud til havet og har panoramaudsigt over havet fra begge restauranterne og poolen på taget. Hotellet har luksuriøse værelser med gratis WiFi og spa med indendørs pool, sauna, spabad og fitnessområde. De elegante værelse har moderne møbler og 32″ fladskærms-tv. Der er også aircondition, satellit- og betalingskanaler, minibar og eget badeværelse med hårtørrer. Der serveres dagligt en overdådig morgenbuffet i morgenmadslokalet i stueetagen på Grand Hotel Palazzo. I restauranten på øverste etage serveres der traditionelle italienske retter ledsaget af en vifte af udsøgte vine. Der er desuden solterrasse på taget samt loungebar. Busserne til Livorno Station standser lige uden for hotellet og Livornos bymidte og havnen ligger kun 2 km derfra.

 

SE MERE HER:
BillundKøbenhavn

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Pisa:

FRA København: 13.  – 16. maj 2024

 

FRA billund: 26.  – 29. maj 2024

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Billeje er meget billigt i Pisa! Det kan bestilles her:

SE MERE HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365