Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Helsingborg for kun 456,-


Weekend i Helsingborg for kun 456,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med central beliggenhed og morgenmad!

Helsingborgs hyggelige handelsgader byder på noget for enhver smag. Her finder du både de større kendte mærker, men også specialbutikkerne med unikavarer og alt i tøj, indretning og design. I centrum findes over 200 butikker og masser af hyggelige caféer og spisesteder.

Hvis du vil shoppe mere, så tag bussen eller bilen ud til det store shoppingcenter Väla Centrum der er Sydsveriges største indkøbscenter. Her finder du shoping i verdensklasse med internationale kæder og trendy lokale butikker.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 912,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 456,- per person. Husk at vælge laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede hotel Stadsparken, der på trivago hedder Best Western Duxiana. Hotellet modtager fremragende bedømmelser af de tidligere gæster og inkluderer morgenmad, byder på flotte værelser samt beliggenhed i Helsingborg.

 

SE MERE HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 23. – 25. februar, men der er andre datoer til billige priser på Hotell Stadsparken. Se et udvalg her.

DER KAN KLIKKES PÅ DATOERNE
9. – 11.216. – 18.21. – 3.3

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365