Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksus i Beograd: 4 dage for kun 1.870,-


4 dage i Beograd for kun 1.870,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel med central beliggenhed, restaurant på tagterrassen og stort spaområde med sauna, boblebad, dampbad, fitness- og motionsrum og pool!

Beograd er en af Europas ældste byer og en oplagt destination til et getaway. Seværdigheder som f.eks. romerske ruiner, levn fra kommunisttiden og spændende museer står i kø og vidner om byens interessante historie.  Læg hertil et bredt udvalg af restauranter, gode shoppingmuligheder og et lavt prisniveau og man forstår, hvorfor Beograd ligger helt i top over rejsemagasinernes anbefalinger i Europa!

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 16. – 19. mar 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL1.444,-
FLY426,-
I ALT1.870,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.887,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.444,- per person.

 


Hotel

5-stjernede Metropol Palace Belgrade ligger i centrum af Beograd og tilbyder elegant indrettede værelser med gratis wi-fi, tagterrasse med restaurant samt lobbybar. Hotellet blev renoveret i 2012 og har spaområde med en 25 m lang pool og 1200 m² stort spaområde. Det består af sauna, boblebad, dampbad, fitness- og motionsrum samt afslapningsområde.

Værelserne er store og flotte med moderne indretning.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Beograd:

FRA københavn: 16. – 19. mar 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Beograd: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE mere HER:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365