Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Zadar og Plitvicesøerne for kun 2.244,-


1 uge i Zadar i Kroatien for kun 2.244,- per person inkl. fly, hotel og og dagstur med entré og guide til Plitvicesøerne, der regnes for Europas smukkeste Nationalpark!

I Zadar får du både storbyferie og afslappet badeferie. Byen er en kroatisk by beliggende i Dalmatien ved Adriaterhavet. Fra byen kan man sejle til de omkringliggende øer, bade på mange af byens strande eller feste under åben himmel. I byen finder man labyrintlignende gader, hvor man kan lytte til musik på gadehjørnerne samt gå ture langs strandpromenaden.

 

SE fly og hotel HER:
Fra_Aarhus
København
Bemærk: Husk at lade søgningen på vores flysøgemaskine blive helt færdig. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

PLITVICESØERNE

På en ferie i Zadar er det oplagt at besøge Nationalparken Plitvicesøerne. Området er en unik oplevelse og Nationalparken kom på UNESCOs verdensarvsliste i 1979 og har en størrelse på lige under 300 km2.  Et absolut must see på en ferie til Zadar!


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

AARHUS: 12. – 19. jun 24
HOTEL1.075,-
TUR635,-
FLY534,-
I ALT2.244,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.149,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.075,- pr. person.

 

københavn: 26. jun – 3. jul 24
HOTEL1.432,-
TUR635,-
FLY1.327,-
I ALT3.394,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.864,- for to personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.432,- pr. person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det populære Villa Irena, der ligger godt i Zadar blot 1 km fra Diklovac Strand.

Hotellers værelser har aircondition, skrivebord, køkken, værdiboks, fladskærms-tv, terrasse og eget badeværelse med badekar.

Hotellet får flotte anmeldelser af de tidligere gæster.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige billetter fra Aarhus til Zadar:

FRA AARHUS: 12. – 19. jun 24

 

FRA købenavn: 26. jun – 3. jul 24

 


TURE OG OPLEVELSER

Se ture og seværdigheder i og omkring Zadar og bestil nemt på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:


 

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365