Vi finder de bedste rejsetilbud

St. Patrick’s Day: 4 dage i Dublin for kun 2.962,-

4 dage i Dublin til St. Patrick’s Day for kun 2.962,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel!

Nyd et par skønne dage i Irlands charmerende hovedstand og bliv en del af den storslåede folkefest, når irerne fejrer St. Patrick’s Day d. 17. marts. Dublin pyntes i orange og grønne farver, og byen byder på et væld af koncerter, teaterforestillinger, parader og fyrværkeri. I Dublin kommer du nemt omkring til de mange spændende attraktioner og byen byder på alt fra fantastiske restauranter til gode shoppemuligheder og autentiske irske pubber.

 

SE det gode tilbud HER:


Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 16. – 19. mar 24 (3 NÆTTER)
HOTEL2.284,-
FLY678,-
I ALT2.962,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 4.567,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.284,- per person.

Hotel

Det 4-stjernede Carlton Hotel ligger 8 km fra Dublin Lufthavn og kun 5 minutters kørsel fra Blanchardstown og Blanchardstown Shopping Centre. Hotellet har en fin restaurant og store og luksuriøse værelser.

Hotellets restaurant serverer internationale retter og har udsigt over hotellets anlagte haver. Slap af over en kop kaffe, let frokost eller cocktail i den stilfulde Hourglass Bar.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Dublin:

 

Fra København: 16. – 19. mar 24

TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Dublin: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


Transport

 

Billeje er billigt i Dublin. Det kan bestilles her.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365