Vi finder de bedste rejsetilbud

6 dage i Piemonte i Italien for kun 1.343,-


6 dage i Piemonte i Italien for kun 1.343,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med spa, indendørs pool, tyrkisk bad og sauna!

Piemonte betyder ved foden af bjergene og er en skøn region i det nordlige Italien. Her bliver du mødt af bløde bakker, store skovområder, de majestætisk Alper med sine imponerende højder og næsten overalt endeløse rækker af vinmarker beplantet med nogle af de ypperligste druer. Piemonte er et gourmet paradis med enestående gastronomi, der bygger på stolte gamle traditioner. Her gror de verdensberømte og  sjældne hvide trøfler,  yderst delikate oste og her dyrkes de berømte vine Barolo og Barbaresco.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 3. – 8. mar 24 (5 NÆTTER)
HOTEL1.003,-
FLY340,-
I ALT1.343,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 2.005,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.003,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede B&B Hotel Borgaro Torinese, der ligger i udkanten af Torino. Det er nemt at komme både til centrum af Torino samt at køre ud til Piemontes herligheder.

Hotellet har spa med indendørs pool, tyrkisk bad og sauna.

SE mere HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Torino:

FRA københavn: 3. – 8. mar 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Torino: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365