Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Amsterdam for kun 1.966,-


Forlænget weekend i Amsterdam for kun 1.966,- per person inkl. fly, flot 4-stjernet hotel samt transport og entrébillet til den verdenskendte blomsterhave Keukenhof, hvor du kan gå på opdagelse blandt tusindvis af blomster i flor!

SE fly og hotel HER:
København
Billund
Aalborg
Bemærk: Lad søgningen på fly og hotel blive helt færdig!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Keukenhof blomsterhave

Besøg den verdenskendte blomsterhave Keukenhof, hvor du kan gå på opdagelse i den 32 ha store park med 15 km gangstier. Her kan du så langt øjet rækker nyde tusindvis af blomster i flor, herunder de berømte tulipaner, påskeliljer og hyacinter.
HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

KØBENHAVN: 6. – 8. apr 24
HOTEL887,-
TUR354,-
FLY725,-
I ALT1.966,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.774,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 887,- per person.

 

Billund: 6. – 8. apr 24
HOTEL887,-
TUR354,-
FLY1.445,-
I ALT2.686,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.774,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 887,- per person.

 

Aalborg: 6. – 8. apr 24
HOTEL887,-
TUR354,-
FLY1.468,-
I ALT2.709,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.774,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 887,- per person.

 


Hotel

Park Plaza Amsterdam Airport har praktisk beliggenhed blot 10 minutters kørsel fra Amsterdams centrum. Der ligger ligeledes et sporvognsstoppested med direkte forbindelse til Amsterdams centrum blot 10 minutters gang derfra. Hotellet har gratis wi-fi på fællesområderne og gratis HiSpeed-​​internetadgang på værelserne.

Hotellet har komfortable værelser, stilfuld bar, restaurant, spillelokale med flere billardborde samt gratis adgang til spa- og wellnesscentret og fitnesscentret.

Se mere her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet direkte flybilletter fra København, Aalborg og Billund til Amsterdam:

 

FRA KØBENHAVN: 6. – 8. apr 24

 

FRA billund: 6. – 8. apr 24

 

FRA aalborg: 6. – 8. apr 24


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Amsterdam: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365