Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Verona for kun 936,-


4 dages forlænget weekend i Verona for kun 936,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

Mange forbinder Verona med fodbold og den tragiske kærlighedshistorie om Romeo og Julie. Men Verona er meget mere for her mødes Nord og Syditalien på fascinerende vis i en af Italiens absolut smukkeste middelalderbyer. I byens historiske centrum, fyldes gaderne af hyggelige fortovscafeer, lækre butikker og gode restauranter. Mærk den særlige italienske stemning på Piazza delle Erbe, hvor der er et farverigt folkeliv med markedsboder og indbydende cafeer. Her kan du købe alt fra italiensk mode til lokale kulinariske delikatesser.

Midt i byen møder du også den 2000 år gamle romerske arena med plads til 20.000 tilskuere. Den står intakt og er efter sigende verdens bedst bevarede amfiteater. Ønsker du at opleve Veronas omegn, kan du nemt tage en dagstur til Gardasøen eller Venedig.

SE DET GODE TILBUD HER:
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg laveste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 6. – 9. apr 2024
HOTEL662,-
FLY274,-
I ALT936,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 1.324,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 662,- per person.

 


Hotel

Leonardo Hotel Verona ligger i udkanten af Verona og tilbyder klassisk indrettede værelser med aircondition og eget badeværelse med gratis toiletartikler.

Hotellets restaurant serverer italienske og internationale retter, mens du kan finde snacks og drinks i baren.

Fra Leonardo Hotel Verona tilbyder er der nem adgang til det centrale Verona og hotellet får flotte anmeldelser af de tidligere gæster.


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige flybilletter fra København til Verona:

FRA københavn 6. – 9. apr 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Verona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365