Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 3.109,-


1 uge på Karpathos for kun 3.109,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

SE TILBUDDET til Karpathos HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 16. – 23. maj 24 (7 nætter)
Pris3.109,-

 

Billund: 26. maj – 2. jun 24 (7 nætter)
Pris3.276,-

 


Hotel

Hotel Vergina nyder en forhøjet placering ved randen af Karpathos by og byder på et poolområde, der hurtigt kan blive enhver soltilbeders yndlingssted. Tilbring dejlige timer i afslappende omgivelser, mens de yngste i gruppen kan plaske i den separate børnepool. Hotellet er placeret en kort spadseretur fra både stranden og byens centrum, hvilket giver dig friheden til at vælge mellem dagsaktiviteter efter humør – mulighederne er mange.

Vergina tilbyder et fredfyldt ophold i udkanten af Karpathos by, hvor du kan nyde din ferie i rolige omgivelser. Det charmerende poolområde, omfavnet af træer og blomster, indbyder til ren afslapning med separat børnepool, liggestole og parasoller tilgængelige. Besøg også snackbaren, der serverer forfriskninger i dagtimerne.

Gæsterne kan glæde sig over gratis wifi. Receptionen er åben i et begrænset tidsrum, og det er muligt at deponere værdigenstande mod et gebyr. Vær opmærksom på små niveauforskelle på hotellets område. Der er en stejl bakke, som fører ned til stranden og byen.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Karpathos:

FRA københavn: 16. – 23. maj 2024

 

FRA Billund: 26. maj – 2. jun 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Sharm El Sheikh. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365