Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Montecatini Terme for kun 1.132,-


4 dage i Montecatini Terme i Toscana for kun 1.132,- per person inkl. fly og eksklusivt 4-stjernet hotel med lækre wellness-faciliteter!

Mellem Firenze og Pisa ligger Montecatini Terme, der er verdensberømt for sit termiske vand og regnes for kurbadenes hovedstad. Området byder på ni skønne termiske kurbade og blev i 2021 udnævnt som UNESCO verdensarv. Her kan I tilbringe timer i total afslapning i de varme kilder, der regnes for at være blandt de allerbedste i Europa.
Byens gamle bydel har et middelalderligt præg og tilbyder en fantastisk udsigt ud over kurbyen og det omkringliggende landskab.
Det er også oplagt at besøge både Pisa og Firenze og samtidig nyde Toscanas smukke natur med dejlige strande, oliventræer, vinstokke, bløde bakker og hyggelige landsbyer med middelalderarkitektur.

SE det gode tilbud HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 21. – 24. apr 24 (3 nætter)
HOTEL659,-
FLY473,-
I ALT1.132,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.317,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 659,- per person.

 

København: 5. – 8. apr 24 (3 nætter)
HOTEL956,-
FLY490,-
I ALT1.446,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.911,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 956,- per person.

 


Hotel

Hotel Columbia Wellness & Spa er et eksklusivt 4-stjernet hotel med wellness-faciliteter forbeholdt hotellets gæster. Hotellet ligger i Montecatini Terme og har elegante værelser med gratis wi-fi og gratis internetterminal. Hotel Columbia ligger i butiksområdet i hjertet af byen og er blevet totalrenoveret i art deco-stil. Den charmerende og elegante indretning og den fremragende service gør ethvert ophold her noget særligt.

Et par kilometer derfra, i hjertet af de toscanske bjerge, ligger Collina Toscana Resort som er under samme ledelse. Her har du mulighed for at besøge det toscanske landskab og naturskønne omgivelser. Columbia Hotel har et fuldt udstyret wellness-center med salthule og indendørs swimmingpool mod et tillægsgebyr.

Montecatini Terme ligger få kilometer fra flere toscanske kunstbyer, herunder Firenze, Pisa og Lucca.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Pisa:

FRA billund: 21. – 24. apr 24

 

FRA København: 5. – 8. apr 24


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Pisa: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Billeje er billigt i Pisa! – Det kan bestilles her:

SE MERE HER:
Fra_BillundKøbenhavn

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365