Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Flensborg for kun 614,-


3 dage i Flensborg for kun 614,- per person inkl. flot 3-stjernet hotel med central beliggenhed!

Flensborg ligger umiddelbart syd for grænsen til Danmark og er en charmerende by med et hyggeligt havnemiljø, masser af forretninger og historie. De nyrenoverede gågader strækker sig gennem den indre by med flotte husfacader, mange butikker og caféer. Flensborg hørte til Danmark i mere end 400 år og meget i byen foregår på både dansk og tysk. Havnen er Flensborgs hjerte, og her kan du nærmest kan lugte de gamle, maritime traditioner.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.227,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 614,- per person. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

Se alternativer datoer længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 9. – 11. februar i vinterferien på det 3-stjernede hotel Ramada Flensburg. Hotellet modtager gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser og central beliggenhed i Flensborg. Vælg Expedia på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Der er andre datoer til billige priser i Flensborg. Se et udvalg her:

KLIK PÅ DATOERNE
2. – 4.216. – 18.223. – 25.2

 


Indtryk


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365