Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sharm el Sheikh med all inclusive for kun 4.645,-


1 uge i Sharm el Sheikh med all inclusive for kun 4.645,- inkl. fly og lækkert 4,5 stjernet hotel med 11 pools, 24 vandrutsjebaner og god beliggenhed lige ved stranden!

Sol, strand og snorkling ved fantastiske koralrev finder du til fulde i Sharm el Sheikh, som byder på solskin året rundt og dejlige badevandstemperaturer på mellem 22 og 28 grader.

SE TILBUDDET TIL sharm el sheikh HER:
Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 29. feb – 7. mar 24 (7 nætter)
Pris4.645,-

 


Hotel

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Sharm el Sheikh. Svøm og hav det sjovt i en af hotellets elleve pools, nyd svømning og snorkling direkte fra stranden i Det Rød Hav og nyd god mad på de mange restauranter.

Pickalbatros Royal Moderna Resort er et ægte vandparadis, perfekt for hele familien med sine elleve forskellige pools. Om vinteren er syv af disse pools opvarmede til omkring 22 grader, selvom temperaturen kan svinge lidt i løbet af dagen og ved dårligt vejr. Resortet byder på spændende vandaktiviteter med to pools, der har otte vandrutsjebaner, og fire børnepools, som tilsammen indeholder 24 forskellige rutsjebaner. Gæster kan slappe af på solstole under parasoller og benytte gratis pool- og strandhåndklæder. Derudover er der en række vandsportsaktiviteter tilgængelige, herunder vandgymnastik og vandpolo.

Pickalbatros Royal Moderna har en imponerende række af spisemuligheder og barer. Restauranterne omfatter Mediterranean, Zum Kaiser med tyske specialiteter, L’Asiatique med asiatiske retter, Tagine med krydrede marokkanske retter, Culina med friske fiske- og skaldyrsretter, og Sopran, der serverer italienske delikatesser. Club MC er en madbod, der tilbyder pizza, burgere og drinks. Columbus Café holder åbent 24/7 med kaffe og lækkerier, Sports Bar viser sport, og der er flere barer, herunder pool- og strandbarer samt en irsk pub. À la carte-restauranten White Elephant serverer internationale retter, men kræver bordreservation og er ikke inkluderet i All Inclusive-programmet.

Hotellet tilbyder en række daglige aktiviteter, såsom gymnastik, dart, dansetimer, volleyball og yoga. Der er faciliteter til dart, boccia, bordtennis, minigolf, billard, tennis (med aftenbelysning mod betaling) og beachvolley, hvoraf nogle kræver betaling. Gæster har gratis adgang til fitnessrummet. På stranden findes vandsports- og dykkercentre mod betaling, ligesom sauna, hammam, jacuzzi, massage og skønhedsbehandlinger også tilbydes mod en ekstra omkostning. Hotellet har en børneklub for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale, en legeplads, og om aftenen underholdning for børn samt shows.

Hotellet tilbyder gratis wifi overalt og har elevator i hovedbygningen. Værelsernes beliggenhed varierer i afstand til stranden fra 50 til 400 meter. Hotellet ligger ca. 2,3 km fra det lokale centrum.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København til Sharm El Sheikh:

FRA københavn: 29. feb – 7. mar 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Sharm El Sheikh. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365