Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Herceg-Novi med all inclusive for kun 4.633,-


1 uge i Herceg-Novi med all inclusive for kun 4.633,- pr. person inkl. fly og super lækkert hotel med pool og fortryllende udsigt over en af verdens smukke bugter!

Den charmerende middelalderby Herceg-Novi ligger ved udmundingen af Kotorbugten i Montenegro, tæt ved grænsen til Kroatien. Byen ligger i frodige og bjergrige omgivelser, og overalt i byen kan du nyde den betagende udsigt over Kotorbugten, som siges at være blandt verdens smukkeste bugter. Går du en tur gennem de smalle brostensbelagte gader, er det som at bevæge sig gennem en anden tidsalder. Gaderne er præget af smukke kalkstenshuse med grønne skodder, og på de hyggelige pladser mødes du af smukke kirker og fortovscaféer. Kontorbugten indbyder til en afkølende dukker, og flere steder langs Herceg-Novis kyst findes der flere badeplatforme, hvor du kan bade eller lægge dig på en solseng og nyde varmen og den smukke udsigt.

 

Se det gode tilbud her:

Bemærk at der er flere tilgængelige datoer og priser.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

københavn: 4. – 11. apr 2024 (7 nætter)
Pris4.633,-

Bemærk at der er flere tilgængelige datoer og priser.


Hotel

Selections hotellet Iberostar Herceg-Novi har en fortryllende smuk beliggenhed ved udmundingen af Kotor-bugten, som siges at være en af verdens smukke bugter. Her bor du i fredelige og utroligt naturskønne omgivelser. Lige neden for hotellet kan du nyde dagen på stranden, og det kan desuden anbefales at bruge en dag af ferien på at besøge det historiske centrum af Herceg-Novi, som ligger ca. 8 km fra hotellet, hvor du udover smukke kirker og fæstninger finder et livligt natteliv. Du kan også besøge byen Igalo, der er beliggende tættere på hotellet. Her kan du gå en tur gennem de små, smalle gader og nyde en dejlig cocktail på en af terrasserne. Igalo er også kendt for havmudderbade, som siges at have en helbredende virkning. Hotel Iberostar Herceg-Novi har en pendulkørsel (mod betaling) til Igalo og Herceg Novi og kan derfor nås hurtigt og nemt.

På Hotel Iberostar Herceg-Novi bor du i lyse og moderne suiter, som kan rumme op til 4 personer. Hotellet har et indbydende poolområde med swimmingpool, børnepool og en dejlig solterrasse. For børnene er her også en lille legeplads og i de lokale skoleferier, søger hotellets underholdningsteam for sjove aktiviteter. Mens børnene er godt underholdt, kan du deltage i pilates eller aquagym, eller du kan slappe af med en lækker omgang massage (mod betaling).

Din ferie på Hotel Iberostar Herceg-Novi er inklusiv halvpension, og vil du forkæles lidt ekstra, har du mulighed for at tilkøbe All Inclusive, så alle måltider, drikkevarer og snacks er betalt hjemmefra. Vi anbefaler Hotel Iberostar Herceg-Novi til alle, som vil nyde ferien i fredelige og fantastisk smukke omgivelser.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Fra København 4. – 11. apr 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.

Lej evt. en bil. Det er billigt og den kan bestilles her:

SE MERE HER:

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Herceg-Novi. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365