Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend ved Luzern for kun 3.159,-


4 dages forlænget weekend ved Luzern i Schweiz for kun 3.159,- per person inkl. fly og luksuriøst hotel med morgenmad og opvarmet pool med den vildeste udsigt!

Luzern regnes af mange for en af de absolut smukkeste byer i Schweiz. Middelalderbyen med de smalle gyder, hyggelige butiksfacader og udendørscaféer har tårnhøje bjerge på den ene side og Luzern-søen på den anden side, er kendt for sin naturskønne beliggenhed og historiske charme. Uanset hvornår på året du besøger Luzern, er det en perfekt destination til en ferie, hvor du kan nyde den vidunderlige natur og de mange muligheder for vandsportsaktiviteter, vandreture og bjergsport. På grund af det tempererede klima har området fået tilnavnet “Luzerns riviera”.

SE det gode tilbud HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 15– 18. mar 2024
HOTEL2.300,-
FLY383,-
I ALT3.159,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 5.552,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.776,- per person.

Hotel

Det lækre 4-stjernede Hotel Alexander har en meget rolig beliggenhed tæt på landsbyen Weggis centrum og byder på spa-område med opvarmede indendørs og udendørs swimmingpools med panoramaudsigt over Luzern-søen og bjergene i det centrale Schweiz. Du kan endda slappe af og nyde udsigten i de to pools hele året rundt. Disse faciliteter er tilgængelige under opholdet samt på ankomst- og afrejsedagen frem til kl. 20.00 uden beregning.

Værelserne har kabel-tv, minibar og badeværelse. Nogle af værelserne har balkon og udsigt over søen. Der er adskillige vandrestier omkring Weggis og søen. Selve søen byder på mange muligheder for vandsport.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra  København til Basel. Herfra er der ca. 1.5 times transport til hotellet.

 

FRA KØBENHAVN: 15– 18. mar 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Luzern: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej en bil og nyd det smukke område på egen hånd. Den kan bestilles her:

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365