Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold i hyggelige Stade for kun 578,-


Weekendophold i hyggelige Stade for kun 578,- per person inkl. 4-stjernet hotel med central beliggenhed og morgenmad!

Stade er en super hyggelig hansestad, der ligger mellem Cuxhaven og Hamborg. Hjertet af byen er den gamle bydel, hvor du tydeligt mærke historiens vingesus med de gamle bindingsværkshuse og smukt restaurerede købmandshuse og palæer, der ligger på rad og række langs floden Schwinge. De ældste bygninger stammer helt tilbage fra før 1500-tallet og giver byen en idyllisk stemning,

Et af de smukkeste steder i byen er fiskemarkedet i den gamle havn. Her finder du adskillige restauranter og caféer, hvor du kan nyde udsigten direkte til vandet samt mange små specialbutikker, der gør Stade til et skønt sted at shoppe.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.156,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 578,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HotelParkhotel Stader Hof er et 4-stjernet Superior-hotel i et stilfuldt design beliggende i hjertet af den historiske gamle havneby Stade.

Hotellet har rummelige værelser og gæsterne er velkomne til at benytte det romerske dampbad gratis.

Gæsterne kan også nyde den righoldige Schiffsbuffet om morgenen og måske nyde en snack i vinterhaven der byder på fantastisk udsigt over byen om eftermiddagen.

Hotellets Theatro-restaurant serverer lækre regionale og internationale retter som du kan ledsage med udsøgte vine fra hotellets omfattende vinkort. Og hvorfor ikke runde aftenen af med en eksotisk cocktail i Piano Bar som er indrettet i kolonistil.

Prisen er inkl. morgenmad.

Se mere her

Indtryk fra Stade

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365