Vi finder de bedste rejsetilbud

8 dage i Golden Sands med all inclusive for kun 3.199,-


8 dage i Golden Sands med all inclusive for kun 3.199,- per person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med pool og beliggenhed i gåafstand til stranden!

Skal din ferie stå på afslappende dage ved stranden og hyggelige aftener i byen, så er Golden Sands et godt bud. Her finder du alt til den perfekte badeferie. Stranden i Golden Sands strækker sig 4 kilometer langs kysten og er kendt som værende Sortehavskysten – ja, måske Europas flotteste badestrand. Stranden er dækket af fint, lyst sand som er perfekt til at bygge sandslotte af. Her kan lejes solsenge og parasoller, og da her kun bliver langsom dybt, er stranden særdeles velegnet til børnefamilier.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra BillundFra Aalborg
Bemærk: Bravo Tours har mange rejser at vælge imellem. Herunder kan du se dem alle:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 29. aug – 5. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer3.199,-

 

Aalborg: 29. aug – 5. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer3.199,-

 


Hotel

Godt hotel i rolige omgivelser og tæt på strand og by
400 meter fra stranden ligger Hotel Sunrise – et skønt resort med en god beliggenhed i den rolige del af Golden Sands, men samtidig tæt på både strand, butikker, restauranter og barer.

På hotellet finder du en lang række aktiviteter – lige fra tennis, volley og basket (ligger kort gang fra hotellet) til et nyere udendørs område med enkelte fitness-faciliteter. Der er naturligvis også fire udendørspoolområder, en indendørspool og en jacuzzi, hvor du kan nyde ferielivet i fulde drag.

For de yngste er der en international børneklub, hvor børnene kan lege med andre børn i løbet af dagen. Derudover er der en sjov legeplads, mini disko og en børnepool, hvor børnene kan plaske rundt og have det sjovt.

Hotellet har sin egen restaurant, hvor du både kan spise inde og ude. All Inclusive er inkluderet i dit ophold, hvilket gør ferien ekstra nem – så er mad og drikke nemlig allerede betalt for. Fra restaurantens terrasse kan du nyde hotellets flotte udsigt over poolen og havet. Derudover er der både pool-, lounge- og lobbybar.

Sådan bor du på Hotel Sunrise
På hotel Sunrise bor du i fine og store værelser. Du kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper, når du bor på Hotel Sunrise.

 

SE mere HER:
Fra BillundFra Aalborg


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og Aalborg til Golden Sands:

Fra billund: 29. aug – 5. sep 2024

 

Fra Aalborg: 29. aug – 5. sep 2024

Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer eller lejebil kan bestilles hos Bravo Tours.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365