Vi finder de bedste rejsetilbud

Luksus i Portugal: 6 dage for kun 3.430,-


6 dage ved Porto for kun 3.430,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet spa-hotel med morgenmad og vidunderlig udsigt!

Porto er farverig og fuld af overraskelser. Portugals næststørste by byder på snørklede gader og traditionel charme samt moderne design og pulserende storbyliv med spændende butikker og hyggelige caféer og restauranter. Flere rejseguides har med god grund Porto på listen over topdestinationer.
Lidt uden for Porto ligger Douro Royal Valley Hotel & Spa, der er et super lækkert 5-stjernet spa-hotel i de smukkeste rammer omgivet af Douro-floden og vinmarker. Hotellets flotte værelser og eminente spa-afdeling med udendørs og indendørs swimmingpools har fabelagtig udsigt over floden.

SE fly og det flotte hotel HER:
København 
Billund
Bemærk: Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Vælg Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 11. – 16. mar 2024
HOTEL2.793,-
FLY637,-
I ALT3.430,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 5.585,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.793,- per person.

 

Billund: 8. – 13. apr 2024
HOTEL2.853,-
FLY861,-
I ALT3.714,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 5.705,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 2.853,- per person.

 


Hotel

Douro Royal Valley Hotel & Spa ligger smukt langs bredden af floden Douro og har fantastisk udsigt over dalen. Hotellet har restaurant, udendørs og indendørs swimmingpools, tennisbane og spa- og wellnesscenter.
Samtlige værelser på hotellet har aircondition og er lydisolerede. De har eget badeværelse med gratis toiletartikler. Gæsterne kan nyde panoramaudsigt over floden Douro fra balkonen. Værelserne har også fladskærms-tv med kabelkanaler og minibar. Der er gratis wi-fi.

På Douro Royal Valley Hotel & Spa kan du få serveret smagfulde, traditionelle portugisiske retter i hotellets egen restaurant med udsigt. Der er også en bar hvor du kan få serveret en forfriskende drink eller cocktail mens du nyder de unikke og rolige omgivelser på stedet.

Afslappende massage fås i spa-området efter anmodning og mod tillægsgebyr. Overnatningsstedets tennisbane ligger med den usædvanligt naturskønne Dourodal i baggrunden. Efter en tenniskamp kan du blive afkølet i hotellets swimmingpools.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Porto:

FRA københavn: 11. – 16. mar 2024

 

FRA Billund: 8. – 13. apr 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Porto: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Det er billigt at leje en bil i Porto. Den kan bestilles her:

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365