Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Amsterdam for kun 1.958,-


4 dages forlænget weekend i Amsterdam for kun 1.958,- per person inkl. fly og spektakulært 4-stjernet hotel skabt af næsten 70 sammenstablede huse!

Amsterdam er en af Europas smukkeste byer. Med sine mange kanaler, verdensberømte museer og dejlige restauranter er Amsterdam også en romantisk by med et væld af kulturtilbud.

 

SE det gode tilbud HER:
København
Fra_Billund
Fra_Aalborg
Bemærk: Husk at lade søgningen på flyet blive helt færdig! Der kan være mindre forskelle på mobil og computer. Undersøg med fordel, hvor det er billigst før bestilling

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 15. – 18. mar 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL1.228,-
FLY730,-
I ALT1.958,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.455,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.228,- per person.

 

billund: 15. – 18. mar 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL1.228,-
FLY1.388,-
I ALT2.616,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.455,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.228,- per person.

 

aalborg: 15. – 18. mar 2024 (3 NÆTTER)
HOTEL1.228,-
FLY1.524,-
I ALT2.752,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.455,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.228,- per person.

Hotel

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam er et 4-stjernet hotel, der ligger ved siden af togstationen i centrum af Zaandam og tilbyder gratis WiFi samt gratis adgang til wellness-faciliteterne, herunder swimmingpoolen og fitnesscentret. Hotellets unikke facade er skabt af næsten 70 sammenstablede huse, som er typiske for området. Samtlige værelser er indrettede med historiske fotografier af typisk hollandske scenarier og inspiration fra en righoldig lokalhistorie. Værelserne har desuden komfortable læderstole og fladskærms-tv. Restaurant Puur Saen serverer overdådig morgenbuffet dagligt. Om aftenen har gæsterne mulighed for at nyde omfattende middag og drinks i baren eller på den solrige terrasse.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet direkte flybilletter fra København, Billund og Aalborg til Amsterdam:

FRA KØBENHAVN: 15. – 18. mar 2024

 

FRA billund: 15. – 18. mar 2024

 

FRA Aalborg: 15. – 18. mar 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Amsterdam: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365