Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 4.537,-


1 uge i Hurghada med all inclusive for kun 4.537,- inkl. fly og super lækkert 5-stjernet resort!

Hurghada er en af Egyptens mest populære badebyer med et stort udbud af restauranter, caféer og barer. Beliggenheden kunne næsten ikke være bedre direkte ved Rødehavets solvarme strande og blot en busrejse væk fra nogle af verdens største seværdigheder: sfinksen, pyramiderne i Cairo, Karnaktemplet og Kongernes Dal i Luxor.

Se det gode tilbud her:
Fra KøbenhavnFra_Aarhus
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 14. – 21. jan 24 (7 nætter)
Pris4.537,-

 

 

Fra aarhus: 21. – 28. jan 24 (7 nætter)
Pris5.081,-

 


Hotel

 

Pickalbatros Palace Resort er et lækkert og indbydende luksushotel, hvor du straks mærker den rolige feriestemning, når du træder ind på hotellet. Alt på hotellet fremstår flot og velholdt, og det er det perfekte sted for en romantisk ferie. Det luksuriøse hotel grænser op til en lang sandstrand, der smelter sammen med det krystalklare vand. Hotellet byder på et hyggeligt poolområde beliggende mellem grønne palmer og små øer samt et separat børnepoolområde. På Pickalbatros Palace Resort kan du nyde ferien på en solseng med en god bog og en kølig drink fra baren. Har du lyst til at udfordre dine medrejsende og give dem kamp til stregen, kan du besøge tennisbanen eller forsøge dig med en omgang volleyball. I hotellets wellnessafdelingen finder du alt hvad du skal bruge til en afslappende dag med masser af selvforkælelse. Hotellet består af 621 komfortabelt indrettede værelser, og du har mulighed for at vælge værelse med havudsigt, så du kan nyde den smukke udsigt ud over Rødehavet. Dit ophold er med All Inclusive, så alle måltider og drikkevarer er betalt hjemmefra. Du kan nyde dine måltider fra forskellige verdenshjørner i hotellets 6 forskellige restauranter. På Pickalbatros Palace Resort får du masser af luksus til en fin pris, og vi anbefaler især det luksuriøse hotel til par, der ønsker at nyde hinanden og som vil tilbringe en dejlig ferie i solrige og lækre omgivelser.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Aarhus

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet et super tilbud fra København og Aarhus til Hurghada:

FRA København: 14. – 21. jan 24

 

FRA Aarhus: 21. – 28. jan 2023

TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hurghada. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365