Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Barcelona for kun 920,-


Weekend i Barcelona for kun 920,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel!

Barcelona er en flot og meget farverig by. Nyd den smukke arkitektur og den festlige La Rambla. Er du kunstinteresseret kan du nyde det eminente Picasso Museum eller nyde ægte spansk tapas sammen med et godt glas vin, inden dagen måske slutter med et besøg på en af byens utallige barer eller diskoteker.

SE det gode tilbud HER:
Fra_Billund
København
Bemærk: HUSK at lade søgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra Billund: 26. – 28. jan 24 (2 nætter)
HOTEL504,-
FLY416,-
I ALT920,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.007,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 504,- per person.

 

fra København: 2. – 4. feb 24 (2 nætter)
HOTEL666,-
FLY791,-
I ALT1.457,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.332,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 666,- per person.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel Ikonik Angli, der modtager meget gode anmeldelser af de tidligere gæster og bl.a. byder på flotte værelser med eget badeværelse.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På henholdsvis Skyscanner og vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Barcelona.

FRA Billund: 26. – 28. jan 2024

 

FRA København: 2. – 4. feb 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Barcelona: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Da Billeje er super billigt i Barcelona og hotellet ligger i udkanten af byen er det oplagt at leje en bil! Det kan bestilles for ca. 108,- (54,- per person) her:

SE mere HER:
Fra_BillundFra København

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365