Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Madeira for kun 2.975,-


1 uge på Madeira for kun 2.975,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, smuk udsigt over Atlanterhavet og opvarmet pool!

Madeira er kendt som den blomstrende ø med ubeskrivelig smuk natur. Øen er frodig med subtropisk beplantning, grønne bjerge, dybe dale og naturskabte swimmingpools. Den smukke natur er perfekt i kombination med de kunstigt anlagte strande, som I finder flere steder på øen. Madeira tilbyder også charmerende byer med dejlige restauranter og gode muligheder for shopping.

 

SE det gode tilbud her
Bemærk:  Corendon har mange rejser at vælge imellem. Se hele udbuddet igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 13. – 20. jan 24 (7 nætter)
v/2 personer2.975,-


Hotel

På den nordlige del af Madeiras østkyst finder du Dom Pedro Madeira – et dejligt hotel beliggende i smukke og fredelige omgivelser, ca. 2 km fra centrum af Machico. Holder du af gåture i frodige omgivelser eller langs vandet, så er du kommet til det helt rette sted. Lige neden for hotellet løber nemlig strandpromenaden, som fører dig langs kysten og de to strande – Praia S. Roque og Praia de Machico.

I løbet af ferien kan det også varmt anbefales at tage turen ind til Funchal, Madeiras hovedstad, som ligger 22 km fra hotellet. Her er spændende museer, en smuk botanisk have og en charmerende gammel bydel med talrige restauranter og shoppingmuligheder. Lejer du en bil, bør du også køre ud at opleve den smukke natur på det østlige Madeira – Det frodige bjerglandslandskab og det barske kystlandskab er uden tvivl en oplevelse, du bør unde dig selv, når du holder ferie på Madeira.

Dom Pedro Madeira byder, udover en smuk beliggenhed, på pæne værelser, en opvarmet pool og så har du mulighed for at snuppe en runde tennis eller et slag billard i løbet af ferien. Morgenmaden er inkluderet i prisen, og du har mulighed for at tilkøbe All Inclusive, så alle måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra.

Se mere her: 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Corendon har vi fundet gode tilbud fra København til Madeira:

 

FRA Købenahvn: 13. – 20. jan 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Madeira: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365