Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Gdansk for kun 971,-


Forlænget weekend i Gdansk for kun 971,- per person inkl. fly og super lækkert 5-stjernet Hilton-hotel med central beliggenhed og pool på øverste etage med panoramaudsigt!

Gdansk er en af Polens ældste og smukkeste byer. Den gamle bydel i Gdansk, blev omhyggeligt rekonstrueret efter 2. verdenskrig og er et af højdepunkterne i en by, der bla. byder på en havnefront som minder om Nyhavn i København. Her finder man gyder og kringelkroge,  der bliver brudt af lejlighedsvise arkitektoniske mesterværker.

SE DET GODE TILBUD TIL GDANSK HER:
København
Billund
Fra_Aarhus
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig! Vælg “Vores laveste pris” på trivago for at opnå den billigste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

københavn: 3. – 5. feb 2024 (2 NÆTTER)
HOTEL768,-
FLY203,-
I ALT971,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.537,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 768,- per person

 

billund: 3. – 5. feb 2024 (2 NÆTTER)
HOTEL768,-
FLY260,-
I ALT1.028,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.537,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 768,- per person

 

Aarhus: 15. – 17. mar 2024 (2 NÆTTER)
HOTEL942,-
FLY330,-
I ALT1.272,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.883,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 942,- per person

 


Hotel

Hilton Gdansk ligger på Motlawa-flodens bred i den gamle bydel i Gdańsk. Der tilbydes værelser med aircondition og gratis WiFi samt indendørs swimmingpool på øverste etage med panoramaudsigt til området.

Samtlige værelser på Hilton har 32″ fladskærms-tv med satellitkanaler, te- og kaffefaciliteter samt minibar. De fleste af værelserne byder desuden på udsigt til den gamle bydel eller floden.

Hotellet ligger blot 200 m fra den middelalderlige havnekran samt omkring 600 m fra gaden Dlugi Targ, i hjertet af den historiske del af byen. Lech Wałęsa Lufthavn ligger 16 km fra hotellet.

Man kan slappe af i Hiltons fitnessrum og sauna. Der er også spa- og wellness-faciliteter, som byder på massage samt behandlinger. Hotellets flersprogede personale er til rådighed døgnet rundt.

Restaurant Mercato serverer polske samt internationale retter, og terrassebaren High 5 byder på åben terrasse med udsigt til Gdańsk. Man kan også nyde en drink i baren F32.

SE mere HER:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aarhus

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Skyscanner har vi fundet billige flybilletter fra Billund, Aarhus og København til Gdansk:

 

FRA københavn: 3. – 5. feb 2024

 

FRA billund: 3. – 5. feb 2024

 

FRA aarhus 15. – 17. mar 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Gdansk: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt i Gdansk og den kan bestilles her. Husk at tilpasse datoerne.

SE mere HER:

mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365