Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Kemer med all inclusive for kun 2.968,-

1 uge i Kemer i Tyrkiet med all inclusive for kun 2.968,- per person inkl. fly og lækkert 5-stjernet hotel!

Når du drømmer om at rejse på ferie til Tyrkiets charmerende sydkyst og gerne vil nyde et ophold med skønne strande, smuk natur og hyggeligt byliv, så er en rejse til Kemer et rigtigt godt valg. Kemer ligger betagende smukt ved foden af de høje og altid grønne Taurusbjerge syd for Antalya i Tyrkiet. Her lå oprindeligt en lille landsby, hvor indbyggerne hovedsageligt ernærede sig ved dyrkning af appelsiner. Udviklingen af byen er sket under hensyntagen til områdets smukke natur og med kvalitet for øje, så du er sikker på at kunne nyde en dejlig rejse til Kemer under Tyrkiets varme sol.

SE DEt GODE TILBUD HER:
KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Sunweb. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. jan – 6. feb 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.968,-

 

 

Billund: 20. – 27. feb 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.155,-

 


Hotel

 

Hotel Limak Limra er et stort og komfortabelt All Inclusive hotel af høj standard beliggende lige ved stranden og ca. 7 kilometer fra Kemer. Her er spændende aktiviteter til næsten alle døgnets timer for både store og små. Udendørs er et dejligt, stort poolområde med flere swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner. På stranden er der mulighed for oplevelser både på land og på havet, og du kan fx spille beachvolley eller prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter eller dykning. For børnene er her både miniklub og legeplads. Opholdet på Hotel Limak Limra er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Til aftentimerne er der flere restauranter at vælge imellem med både lokale og internationale specialiteter, og feriedagene kan afsluttes i diskoteket med dans til den lyse morgen. Hotel Limak Limra er ideelt for to, der vil forkæle sig selv og hinanden, samt for familier i flere generationer, der skal samles i en speciel anledning.

SE mere HER:
KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Sunweb har vi fundet billige rejser fra København og Billund til Tyrkiet:

FRA København: 30. jan – 6. feb 2024

 

FRA Billund 20. – 27. feb 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Alanya: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365