Vi finder de bedste rejsetilbud

5 dage i Istanbul for kun 1.767,-


5 dage i Istanbul for kun 1.767,- per person inkl. direkte fly og lækkert 5-stjernet hotel med spa og pool og central beliggenhed!

Besøg Istanbul og oplev en spændende storby, der er en fascinerende kombination af europæisk og asiatisk kultur. Istanbul tilbyder store kulturelle og historiske seværdigheder og er samtidig en smuk og meget imødekommende by.

SE FLY OG HOTEL HER:
København
Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen på fly og hotel blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Vælg “Vores laveste pris” på trivago, for at opnå den bedste pris på hotellet.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 20. – 24. mar 24
HOTEL990,-
FLY777,-
I ALT1.767,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.979,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 990,- per person.

 

Billund: 18. – 22. mar 24
HOTEL999,-
FLY1.139,-
I ALT2.138,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.998,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 999,- per person.

 


Hotel

The Elysium Istanbul ligger i hjertet af Istanbul og har eksklusiv restaurant og bar samt tyrkisk bad og sauna.

Taksim-pladsen ligger 600 m derfra, og metrostationen Taksim ligger blot 300 m fra hotellet. Hospitalet Acıbadem Taksim ligger 200 m derfra.

De veludstyrede værelser har panoramaudsigt over byen og samtlige værelser har eget badeværelse med gratis toiletartikler af mærket Pure Herbs. På Fanus Restaurant tilbydes der stor morgenbuffet med spejlæg, omeletter, friskbagt brød og pitabrød samt et udvalg af oste, frisk frugt, honning, marmelade og yoghurt. Til frokost og middag serveres der et udvalg af internationale retter.

Der tilbydes professionelle behandlinger samt et udvalg af forskellige former for massage på The Elysium Istanbul, herunder thailandsk og balinesisk massage samt ansigts- og kropsbehandlinger. Du kan også benytte fitnesscentret, den indendørs pool, dampbadet og spabadet.

SE mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgningsmaskine har vi fundet billige fly fra København til Istanbul:

Fra København: 20. – 24. mar 24

 

Fra billund: 18. – 22. mar 24

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange spændende oplevelser i og omkring Istanbul: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Istanbul


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365